Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweski Biznes - Norwegia

Czytali temat:
12 Posty
Klaudia Dominika Ba
(KlaudiaDominika)
Wiking
Witam Was serdecznie

Mam do Was takie pytanie. Jestem w Norwegii od jakiegoś czasu, poszukuję pracy ale również myślę o założeniu firmy - i tutaj zaczynają się schody. Co Waszym zdaniem przydałoby się w Norwegii? Czego tutaj nie ma lub brakuje? Co by się "sprzedało"? Miałam różne pomysły od sprzedaży odzieży, akcesorii dla dzieci poprzez sklep zoologiczny po internetową sprzedaż e-papierosów. Ale nie mam pojęcia co by się opłacało otworzyć lub czym się zająć. Wiadomo że na początku trzeba zainwestować ale chciałabym to zrobić jak najmniejszym nakładem. Macie jakieś pomysły?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marley Marine
(MarleyMarine)
Wiking
ja nie jestem w norwegi ale wiem co tam jest potrzebne
tylko że brakuje mi kogoś kto zająłby się tematem na miejscu w norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
KlaudiaDominika napisał:
Witam Was serdecznie

Mam do Was takie pytanie. Jestem w Norwegii od jakiegoś czasu, poszukuję pracy ale również myślę o założeniu firmy - i tutaj zaczynają się schody. Co Waszym zdaniem przydałoby się w Norwegii? Czego tutaj nie ma lub brakuje? Co by się \"sprzedało\"? Miałam różne pomysły od sprzedaży odzieży, akcesorii dla dzieci poprzez sklep zoologiczny po internetową sprzedaż e-papierosów. Ale nie mam pojęcia co by się opłacało otworzyć lub czym się zająć. Wiadomo że na początku trzeba zainwestować ale chciałabym to zrobić jak najmniejszym nakładem. Macie jakieś pomysły?

Najlepiej skieruj pytania formalne do profesjonalistów : www.mojanorwegia.pl/firma-w-norwegii
Zgłoś wpis
12 Posty
Klaudia Dominika Ba
(KlaudiaDominika)
Wiking
Dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok