Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sprowadzenie motoru - Norwegia

Czytali temat:
piotr langa Rafal_ R6 Tomasz Juszczyk Grzegorz Chrusciel Kasia K Moderator MojaNorwegia GGBOY BaderKiwi Paweł Ujda Kornel1974 Mamserek Wojciech Wolański (3961 niezalogowanych)
2 Posty
GGBOY
(GGBOY)
Wiking
Witam
Mam takie pytanie: Jaki jest koszt sprowadzenia motoru (yamaha yzf 125) z polski do Norwegii i zrobienie wszystkiego co trzeba aby sie nim legalnie poruszać? Biorąc pod uwagę ze mam gościa który by mi ten motor mógł przywieść. Tylko chodzi o wszystkie koszty związane z transportem, rejestracja itd. Z góry dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
GGBOY
(GGBOY)
Wiking
Ok znalazłem takie coś w internecie na innym forum www.skatteetaten.no/no/Person/bil-og-and...r/kalkulator-import/
Wyszło mi ponad 30 tysięcy więc go raczej nie będę przywoził tylko tutaj sobie kupię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
GGBOY napisał:
Witam
Mam takie pytanie: Jaki jest koszt sprowadzenia motoru (yamaha yzf 125) z polski do Norwegii i zrobienie wszystkiego co trzeba aby sie nim legalnie poruszać? Biorąc pod uwagę ze mam gościa który by mi ten motor mógł przywieść. Tylko chodzi o wszystkie koszty związane z transportem, rejestracja itd. Z góry dziękuje.

Ostatnio był artykuł na ten temat, może Ci pomoże: www.mojanorwegia.pl/transport-i-komunika...-przepisy-11774.html
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok