Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5456 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Kowalski0 napisał:Tania prowokacja, zeby cos z sensem napisac. Gdzie jest moderator, sie pytam????
Na drogą mało kogo stać...lub leżeć...
I co do tego tematu ma Mod.. wszak temat o... bedle czem...znaczy o niczym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
gabriel napisał:
Kowalski0 napisał:Tania prowokacja, zeby cos z sensem napisac. Gdzie jest moderator, sie pytam????
Na drogą mało kogo stać...lub leżeć...
I co do tego tematu ma Mod.. wszak temat o... bedle czem...znaczy o niczym...

A kawe juz wypiles, Gabrielu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kowalski0 napisał:...A kawe juz wypiles, Gabrielu???
BEZWZGLĘDNIE...
I to w pierwszej kolejności...
NA czczo ...z zabielaczem... , inaczej mi ostatnio nie smakuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
A co dziś na obiadek proponujecie??nie mam weny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
SoShy napisał:
A co dziś na obiadek proponujecie??nie mam weny

W rema1000 jest w mrozonkach taka "ameryanska mieszanka" po 8,90 NOK ( kukurydza, zielony groszek i marchewka), wrzucasz do gara i wrzucasz jeszcze jednego brokuła , gotujesz, miksujesz, dodajesz smietany, przypraw i mozna z grzankami. Masz obiad za 20 koron Co prawda wegetarianski, ale obiad .
Smacznego, mam dzis to samo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
gabriel napisał:
Kowalski0 napisał:...A kawe juz wypiles, Gabrielu???
BEZWZGLĘDNIE...
I to w pierwszej kolejności...
NA czczo ...z zabielaczem... , inaczej mi ostatnio nie smakuje...

Kawe na czczo, hmm, ja nawet nie jadam na czczo, no ale ludzie sa rozni, wiadomo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kowalski0 napisał:... ja nawet nie jadam na czczo, no ale ludzie sa rozni, wiadomo....
FAKTYCZNIE jesteś niespotykanym wyjątkiem...
Bo każdy po sennym przebudzeniu jest ...czczo... to zwrot medyczny...
I każdy -normalny i nie... również- znaczy bez wyjątku... , swój pierwszy posiłek , wprowadza do swego organizmu ...>na czczo<... bez względu na stan skupienia tegoż... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
gabriel napisał:
Kowalski0 napisał:... ja nawet nie jadam na czczo, no ale ludzie sa rozni, wiadomo....
FAKTYCZNIE jesteś niespotykanym wyjątkiem...
Bo każdy po sennym przebudzeniu jest ...czczo... to zwrot medyczny...
I każdy -normalny i nie... również- znaczy bez wyjątku... , swój pierwszy posiłek , wprowadza do swego organizmu ...>na czczo<... bez względu na stan skupienia tegoż... .

No, Gabriel, doskonale sie wkomponowales w tresc tego watku. Mialo byc bez sensu i jest)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kowalski0 napisał:..No, Gabriel, doskonale sie wkomponowales w tresc tego watku. Mialo byc bez sensu i jest)
Gdyby nie ten specyficzny temat , oraz sobotni wieczór to, to co powyżej zaprezentowałeś , nazwał bym lichym wybiegiem erystycznym , na ćwiczeniach z umiejętności dyskusji z adwersarzem nie miał byś zaliczenia pozytywnego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
gabriel napisał:
Kowalski0 napisał:..No, Gabriel, doskonale sie wkomponowales w tresc tego watku. Mialo byc bez sensu i jest)
Gdyby nie ten specyficzny temat , oraz sobotni wieczór to, to co powyżej zaprezentowałeś , nazwał bym lichym wybiegiem erystycznym , na ćwiczeniach z umiejętności dyskusji z adwersarzem nie miał byś zaliczenia pozytywnego...

Nię będę zakłócał waszej merytorycznej wypowiedzi.
I napiszę na temat.
BO CHCĘ!!! (nie na temat miało być)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok