Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2908 niezalogowanych)
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisa艂:

no dobra ale zlozycie sie na mazaki dobra?

noooo.... grzes co o tym myslisz ?? .... moze sethur da na te mazaki ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisa艂:
Hilton napisa艂:
Proponowa艂膮bym najpierw grac covery. Bia艂y mi艣, bie艂yje rozy itp. Moge zrobic banner reklamowy, jak nazywa sie kapela?

hilto, wstydzilabys sie... taki sklad niesamowitych indywidualnosci muzycznych a ty tu o coverach... ech ty...

nasza muzyczke bedziemy grac... i tylko nasza... w doslownym znaczeniu tego slowa bo pewnie malo kto inny cokolwiek melodyjnego wychwyci z tego jazgotu niemniej... nasza

W艂asnie chodzi mi Ulvie o te indywidualnosci w zespole nie mozna sobie na to pozwolic, zesp贸艂 to jedniosc. Widze ze potrzebujecie menad偶era
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisa艂:
ulv72 napisa艂:
Hilton napisa艂:
Proponowa艂膮bym najpierw grac covery. Bia艂y mi艣, bie艂yje rozy itp. Moge zrobic banner reklamowy, jak nazywa sie kapela?

hilto, wstydzilabys sie... taki sklad niesamowitych indywidualnosci muzycznych a ty tu o coverach... ech ty...

nasza muzyczke bedziemy grac... i tylko nasza... w doslownym znaczeniu tego slowa bo pewnie malo kto inny cokolwiek melodyjnego wychwyci z tego jazgotu niemniej... nasza

W艂asnie chodzi mi Ulvie o te indywidualnosci w zespole nie mozna sobie na to pozwolic, zesp贸艂 to jedniosc. Widze ze potrzebujecie menad偶era

Menad偶er jest tylko funkcja go gdzie艣 przygniot艂a i doj艣膰 nie mo偶e
Mazaki potrzebne nie b臋d膮, pierwszy koncert damy dla brata Ozety to pewnie kredki dostaniemy
Cyganka, witamy w zespole.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisa艂:

menadzera juz mamy, ciezka sprawa.... ale wiesz, kapela jeszcze w powijakach ale slawa napewno nas wyprzedzi wiec moze bedziesz mogla wspomoc faziego ?
ale to musisz dogadac z frontmanem, on jakis malo gadaty jest ale trudno, probuj
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
ulv72 napisa艂:
Hilton napisa艂:

menadzera juz mamy, ciezka sprawa.... ale wiesz, kapela jeszcze w powijakach ale slawa napewno nas wyprzedzi wiec moze bedziesz mogla wspomoc faziego ?
ale to musisz dogadac z frontmanem, on jakis malo gadaty jest ale trudno, probuj

Ja tu od 艣piewania jestem
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jeeezzzuuu... to dobiero przespalem... (cycki Hilton tez przespalem... taaki krakowski zarcik... Gitara gra Fanki prosze sie nie pchac...wystarczy (mnie) dla wszystkich
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Sethur napisa艂:
Jeeezzzuuu... to dobiero przespalem... (cycki Hilton tez przespalem... taaki krakowski zarcik... Gitara gra Fanki prosze sie nie pchac...wystarczy (mnie) dla wszystkich

sie rozpedzil....ledwo przyszedl na probe ... najpierw wyskakuj na mazaki dla marteszki
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv72 napisa艂:
Sethur napisa艂:

sie rozpedzil....ledwo przyszedl na probe ... najpierw wyskakuj na mazaki dla marteszki

a, nie ma sprawy, dorzuce jeszcze pasetele i jakies plocienko... to kiedy zaczynamy brzdakac??
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A ja bym chetnie zagrala komus na nerwach,nadam sie do czegos?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Sethur napisa艂:

a, nie ma sprawy, dorzuce jeszcze pasetele i jakies plocienko... to kiedy zaczynamy brzdakac??

no wlasnie... sprzet , co ze sprzetem ?? przeciez kupowac nie bedziemy ok, jest pomysl, pozyczymy od rtoslo , i tak zaraz nasza slawa tak przerosnie ich i wszystkie inne kapele, ze nie beda tego potrzebowac

marteszka - masz juz mazaki i pastele, jest git ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok