Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2591 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:

no dobra ale zlozycie sie na mazaki dobra?

noooo.... grzes co o tym myslisz ?? .... moze sethur da na te mazaki ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
Proponowałąbym najpierw grac covery. Biały miś, biełyje rozy itp. Moge zrobic banner reklamowy, jak nazywa sie kapela?

hilto, wstydzilabys sie... taki sklad niesamowitych indywidualnosci muzycznych a ty tu o coverach... ech ty...

nasza muzyczke bedziemy grac... i tylko nasza... w doslownym znaczeniu tego slowa bo pewnie malo kto inny cokolwiek melodyjnego wychwyci z tego jazgotu niemniej... nasza

Własnie chodzi mi Ulvie o te indywidualnosci w zespole nie mozna sobie na to pozwolic, zespół to jedniosc. Widze ze potrzebujecie menadżera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
Proponowałąbym najpierw grac covery. Biały miś, biełyje rozy itp. Moge zrobic banner reklamowy, jak nazywa sie kapela?

hilto, wstydzilabys sie... taki sklad niesamowitych indywidualnosci muzycznych a ty tu o coverach... ech ty...

nasza muzyczke bedziemy grac... i tylko nasza... w doslownym znaczeniu tego slowa bo pewnie malo kto inny cokolwiek melodyjnego wychwyci z tego jazgotu niemniej... nasza

Własnie chodzi mi Ulvie o te indywidualnosci w zespole nie mozna sobie na to pozwolic, zespół to jedniosc. Widze ze potrzebujecie menadżera

Menadżer jest tylko funkcja go gdzieś przygniotła i dojść nie może
Mazaki potrzebne nie będą, pierwszy koncert damy dla brata Ozety to pewnie kredki dostaniemy
Cyganka, witamy w zespole.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:

menadzera juz mamy, ciezka sprawa.... ale wiesz, kapela jeszcze w powijakach ale slawa napewno nas wyprzedzi wiec moze bedziesz mogla wspomoc faziego ?
ale to musisz dogadac z frontmanem, on jakis malo gadaty jest ale trudno, probuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

menadzera juz mamy, ciezka sprawa.... ale wiesz, kapela jeszcze w powijakach ale slawa napewno nas wyprzedzi wiec moze bedziesz mogla wspomoc faziego ?
ale to musisz dogadac z frontmanem, on jakis malo gadaty jest ale trudno, probuj

Ja tu od śpiewania jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jeeezzzuuu... to dobiero przespalem... (cycki Hilton tez przespalem... taaki krakowski zarcik... Gitara gra Fanki prosze sie nie pchac...wystarczy (mnie) dla wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Sethur napisał:
Jeeezzzuuu... to dobiero przespalem... (cycki Hilton tez przespalem... taaki krakowski zarcik... Gitara gra Fanki prosze sie nie pchac...wystarczy (mnie) dla wszystkich

sie rozpedzil....ledwo przyszedl na probe ... najpierw wyskakuj na mazaki dla marteszki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv72 napisał:
Sethur napisał:

sie rozpedzil....ledwo przyszedl na probe ... najpierw wyskakuj na mazaki dla marteszki

a, nie ma sprawy, dorzuce jeszcze pasetele i jakies plocienko... to kiedy zaczynamy brzdakac??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A ja bym chetnie zagrala komus na nerwach,nadam sie do czegos?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Sethur napisał:

a, nie ma sprawy, dorzuce jeszcze pasetele i jakies plocienko... to kiedy zaczynamy brzdakac??

no wlasnie... sprzet , co ze sprzetem ?? przeciez kupowac nie bedziemy ok, jest pomysl, pozyczymy od rtoslo , i tak zaraz nasza slawa tak przerosnie ich i wszystkie inne kapele, ze nie beda tego potrzebowac

marteszka - masz juz mazaki i pastele, jest git ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok