Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Teresa Ataszkiewicz (8073 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
1. Kanakk
2. Grzes203
3. Nudnik Szpilkez
4. Hilton
5. Gabriel
6. Sethur
7. Bumell
8. Bad Harry

Harry, nie czytałeś dokładnie, to już ustalone jest i nawet nagroda gdzieś jest podana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
mnie z pewnoscia nie bedzie...ale zapodam wam temat klotni co kto bedzie robil na emeryturce...w koncu ma byc wtedy to spotkanko na niejakiej posiadlosci Dina...ale nadal sa problemy co kto ze soba zabierze...kto co bedzie wyrabial...tak wiec, kto sie bierze za owieczki? kto za pedzenie wina... kto za flaczki domowej robotki?? zycze powodzenia w dyskusji

oj Grzes milo ze pomyslales o kotkach ale ja nadal nie usatysfakcjonowana jestem oj bedzie klotnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Zara zara , stop orkiestra szwagra leją.
Ej ty z galicjii, wiesz kto to są szkoci- to krakusy zesłani na banicje za rozrzutność.
Kłótnia miała być jutro a dzisiaj tylko cichutkie wpisywaNIE NA LISTE . I co ????? i jajco , już sie zaczeło .
Trzymać sie terminu!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
tak według pierwszej wrsji grzesia
kto się za dużo wychyli ma być zbanowany
a jak będzie ostra jazda to piękny może sobie poprostu wydrukować grzesia liste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kanakk napisał:
Zara zara , stop orkiestra szwagra leją.
Ej ty z galicjii, wiesz kto to są szkoci- to krakusy zesłani na banicje za rozrzutność.
Kłótnia miała być jutro a dzisiaj tylko cichutkie wpisywaNIE NA LISTE . I co ????? i jajco , już sie zaczeło .
Trzymać sie terminu!!!!!

to do mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
as sie eszcze zastanowie, bo 4 pozyca mi nie odpowiada za bardzo wolałabym pierwszą, ale z wieśniakami to chyba nic nie załatwię, bo a spod Krakowa jestem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
as sie eszcze zastanowie, bo 4 pozyca mi nie odpowiada za bardzo wolałabym pierwszą, ale z wieśniakami to chyba nic nie załatwię, bo a spod Krakowa jestem ...

całe szczęście że też z galicji jestem , bo za tych wieśniaków to mógł bym wystartować dziś i odpaść w przedbiegach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
tyczyło sie bumella , a że nie jestem tak wytrenowany jak inni, we wklejaniu itp. to post troszkie sie spóźnił,
a Wy tm cisza i trzymać siły na jutro . No!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Zegar tyka Wychodzi na to że będziemy My "spodkrakowa" kontra reszta świata
Muszę sobie budzik nastawić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok