Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Teresa Ataszkiewicz (8070 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, ja przeczytalam posta gabriela hahah, napisal ze mam cycki do pasa Odpowiedzialm mu, ja na mnie to bardzo spokojnie, ale ulv wykasowal post i gabriela i moj, wiec sprawiedliwie. Mnie sie wydaje ze to raczej gabi nie zadazył przeczytac mojej odpowiedzi Moge ci na privie napisac tresc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie myśl już dziś o cyckach do pasa
poczytaj lepiej życzenia dla pań , chyba że życzysz sobie na specjalne zamówienie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
retier1 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
retier1 napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Sethur napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
retier1 napisał:
Coś marnie ta kłótnia się ciągnie?
Brak adwersarzy,tematów,a może argumentów
Czy też przeniosłeś ją w real Grześ
Tak na marginesie, to wydaje mi się że trwa ona cały czas i we wszystkich tematach

ATYCOZAPOMNIAJESOKTOREJSIEZACZYNAAWANTURADOPRACYTERZZAPOMINASZCHODZIC
15TO15ANIE14ZMINUTAMI

Nie oplaciles wpisowego, nie mozesz sie z nami klocic

LACHAJ SIE

Pisze się LOCHAJ szpilkez,i jeśli to piszesz to chyba wiesz gdzie się tego zwrotu używa,i kto go używa?
Ciekawe czy do swojej szerokiej pani w b............też go używasz?
Czyżbyś zapomniał jak ci Hilton przysrała?
Masz coś do mnie to powiedz to otwarcie,a nie próbujesz ogródkiem podejść
Także temat już jest,jakbyście nie mieli

Wyciagnij juz tego kija wiesz z kad

I co prosiak,kontent żeś z siebie
Pokazałeś tylko,jaki z ciebie burak kijem od pługa oderwany
Przyśpieszyłeś tylko, i tak już podjętą wcześniej decyzję o likwidacji konta.Jak nie tolerowałemzachowania gabriela i zachwytu jego fanów za to jaki jest,tak dzisiaj przyznaję mu częściową rację.Mógłbym odpowiedzieć w twoim , czy gabriela stylu,lecz ty i tak tego nie zrozumiesz.Także adie tobie i podobnym ci

Moderatorom zaś życzę żeby jak najmniej było takich warchołów .
Żegnam wszystkich.

ty to dopiero masz problemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nudnik , może wkleisz tu jeszcze swój życiorys tylko że by nie był taki długi zacznij od przedszkola i skończ na siódmej klasie , tam gdzie skończyła sie twoja edukacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton ,bardzo chętnie się dowiem co tam naskrobałaś
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
No cóż. Ja zacząłem ten temat to i mnie wypada go skończyć.
Dowcip który zamieściłem w ,,ustawce,, KŁÓTNIA, miał rozbawić Panie które w tym właśnie momencie wyszły na prowadzenie tematu, a nie być przyczyną niewybrednych czy chamskich ataków.Niniejszym uważam za temat zamknięty, zwłaszcza że dziś Święto KObiet, i w tym DNIU życze wszystkim Paniom spełnienia marzeń, wymyślenia nowych , zdrowia i szczęścia , aby mogły zawsze opromieniać nasze zwyczajne szare męskie życie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

pOZDRAWIAM WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kanakk napisał:
No cóż. Ja zacząłem ten temat to i mnie wypada go skończyć.
Dowcip który zamieściłem w ,,ustawce,, KŁÓTNIA, miał rozbawić Panie które w tym właśnie momencie wyszły na prowadzenie tematu, a nie być przyczyną niewybrednych czy chamskich ataków.Niniejszym uważam za temat zamknięty, zwłaszcza że dziś Święto KObiet, i w tym DNIU życze wszystkim Paniom spełnienia marzeń, wymyślenia nowych , zdrowia i szczęścia , aby mogły zawsze opromieniać nasze zwyczajne szare męskie życie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

pOZDRAWIAM WMD

Dzięki Kanakk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok