Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wujkowi Jankowi....... - Norwegia

Czytali temat:
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Wujku Janku wstawaj.....
Informacja prasowa z dziś :
..."- Dwóch mężczyzn, którzy wysadzili się przy paryskim stadionie Stade de France, zostało zarejestrowanych przez greckie służby migracyjne. Odciski palców się zgadzają - poinformował w oświadczeniu paryski prokurator Francois Molins....".
Ponieważ,my ciemni ,zacofani ksenofobi, "nie mamy pojęcia o czym piszemy" baardzo prosimy o oswiecenie nas swoim standardowo "political,nie correctness,owym" komentarzem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak

Na pewno się pojawi jakieś oświadczenie, w którym zrozumiemy, że kreacja była genialna, Państwo super mądrzy, a myśmy nie zrozumieli. Mam tylko pytanie, „czy Pani w ogóle nie czuje niestosowności tej sesji?". Chyba że uznaje Pani oblewanie kwasem za arcyzabawne - pisze Internauta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
oby tylko wujka uwagi nie przyciagal za pomoca 8 gr olowiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Josephvol.2 napisał:
napisał:
HotLips napisał:
Josephvol.2 napisał:
Mazury napisał:
I tak uważam, ze pijani kierowcy sa wiekszym zagrozeniem niz islam. Ostatni przyklad z centrym Warszawy: pijak zabił dwie osoby czekające na przystanku autobusowym:
warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,19...kiej-dwie-osoby.html

No ale co z tego?

Ja uważam że pijani kierowcy są większym zagrożeniami niż choroby wenereryczne i AIDS, wiec ludzie powinni zaprzestać używać prezerwatyw bo większe jest prawdopodobieństwo że zginą na drodze niż od czegoś takiego..... Ehhh i tak nie pojmiesz.

Zyjac w demokratycznym kraju masz prawo wierzyc w to, co chcesz.

Tutaj masz pewne dane:

The murdering spree by two gunmen on the offices of a French satirical magazine have incited horror across the world. That’s completely justified. But what’s been lost in the mass outpourings of solidarity and condemnations of barbarity is the fact that so few of the terrorist attacks carried out in European Union countries are related to Islamist militancy. In fact, in the last five year, less than 2 percent of all terrorist attacks in the E.U. have been “religiously motivated.”
In 2013, there were 152 terrorist attacks in the EU. Two of them were “religiously motivated.” In 2012, there were 219 terrorist attacks in EU countries, six of them were “religiously motivated.”
In 2011, not one of the 174 terrorist attacks in EU countries in 2011 were “affiliated or inspired” by terrorist organizations. 2010, 249 terrorist attacks, three of them were considered by Europol to be “Islamist.” In 2009, of 294 terrorist attacks, only one was related to Islamist militancy – though Europol added the caveat, “Islamist terrorists still aim to cause mass casualties.”
The vast majority of terrorist attacks in E.U. countries have for years been perpetrated by separatist organizations.
Of 152 terrorist attacks in 2013, 84 of were motivated by ethno-nationalist or separatist beliefs. That’s more than 55 percent. That’s down from 76 percent the year before. While the report notes this decline, it also states that a number of separatist groups are showing “greater sophistication, incremental learning and lethal intent.”

link:thinkprogress.org/world/2015/01/08/36097...st-terrorism-europe/

Ile osób zostało zabitych przez tych terrorystów, rano jest może jeszcze śpię i tego nie widzę? W Europie mieszka mieszka 700 mln ludzi to liczba tych ataków jest mizerna. Część z tych ataków jest tuszowana jako neutralne, a nie na tle religijnym żeby nie powdować niepotrzebnych napięć, co i tak daje odwrotny skutek jeśli wyda się że tak nie było.

Przykład z Francji, młoda francuska została zlinczowana prze z islamskie kobiety bo opalała się w parku tylko w bikini. Podczas rozprawy sądowej usilnie była przedstawiana teoria że to zwykły rozbój, a nie prześladowanie na tle religijnym, czy ktokolwiek myślący uwierzy w taką teorie...

Ja podałem dwa przykłady Madryt i Londyn, w procentach co do ataków na tle religijnym to wygląda mizernie, ale w liczbie ofiar to już jest odwrotnie, tylko Breivik może tutaj się wyróżnić.

O statystykach będziemy mogli porozmawiać za kilka lat jak obecna grupa imigrantów przemieszka w Europie.
Nigdzie do tej pory nie słyszałem /czytałem odpowiedzi na pytanie w jaki sposób są weryfikowani imigranci żeby być pewnym że to wśród nich nie ma terrorystów?
Za to słyszałem opinie ludzi którzy zajmowali się wywiadem/ służbami specjalnymi, że nie ma takiej możliwości. Przybywają ludzi bez żadnych dokumentów lub z fałszywymi, więc zweryfikować się ich nie da, pozostaje czekać....
Historia lubi się powtarzać i może nie będzie drugiego Hitlera, ale powtórka z tego co działo się na Bałkanach jest bardzo prawdopodobna. Wystarczy że ktoś z tych imigrantów będzie terrorystą.

trzy tygodnie temu taki oto spór na fakty z Dorotka.

www.mojanorwegia.pl/forum/view/235/komen...uchodzcow_10,10.html

tutaj reakcja niemców gloria.tv/media/pexNEhxvzRJ

czechów :

Dobra politycy zapraszający hordy "uchodźców" już sobie wbiły gwóźdź do trumny.
Teraz czekać kiedy faszyści czy naziści dojdą do głosu i ulice spłyną krwią.

jako osbnik z IQ mniejszym niż rozwielitka nie podzielam opinii ignorowania terrorystów, wujek za to tak:

WujekJanek napisał:
Wujek Janek na to bardzo prosto.

Kazda osoba o IQ powyzej rozwielitki wie, iz terroryzm to prowadzenie dzialan majacych na celu zastraszenie przeciwnika i wzbudzenie w nim poczucia zagrozenia. I to jest glowne zadanie terrorystow, a nie zabijanie ludzi. Glowne zadanie to straszenie: uwazajcie, juz po was idziemy!!!.

Z terrorysta jest jak z internetowym trolem, najwieksza krzywda jaka mozna mu wyrzadzic to udawac, ze nie zauwaza sie jego istnienia.

----------
Trawestujac znane w internecie genialne powiedzenie:
Janie Ty Wuju - co będziesz robił jak sniada bestia będzie ucinala głowę Twemu dziecku?
Bede grau w gre...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Opancerzone wozy na granicy Grecji i Macedonii. Napięcia i protest migrantów

W okolicach przejścia granicznego w Gewgelije setki imigrantów z Bangladeszu, Pakistanu i Angoli starają się nielegalnie przedostać na terytorium Macedonii. Do granicy z głębi Grecji wciąż docierają kolejni.

Demonstrowali głównie Marokańczycy, ale także migranci z Algierii, Tunezji, Libii, Iranu, Pakistanu, Bangladeszu i Konga. Domagali się wpuszczenia ich na terytorium Macedonii, skandując: "Wolność!", "Nie jesteśmy terrorystami!" i "Nie wrócimy".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak

premier Szwecji, Stefan Löfven czeka na twoja opinie wujek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zobowiązanie podjęte we wrześniu przez Danię wobec UE do przyjęcia 1000 uchodźców z innych krajów jest już nieaktualne - powiedział w sobotę duński premier Lars Lokke Rasmussen.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranc...;utm_campaign=chrome

co ty na to wujek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Wujek Janek na to, ze do chwili obecnej ISIS przyczynilo sie do smierci okolo 800 ludzi na calym swiecie poza granicami kalifaty i nie wliczajac w to ofiar dzialan zbrojnych w obszarach objetych woja. Czyli ci straszliwi terrorysci od poczatku swego istnienia usmiercili NA CALYM SWIECIE 800 osob, dla porownania zas w samej Polsce co dziennie w wypadkach drogowych ginie 15 osob zas rannych zostaje 1.800. Kazdego dnia. W zeszlym roku na polskich drogach bylo cos okolo 3 i pol tysiaca trupow. W samej Polsce. To tak zeby zrozumiec skale zagrozenia i natychmiast zlikwidowac smiercionosny przemysl motoryzacyjny.

Natomiast naturalnie ISIS z dnia na dzien poteguje wojne psychologiczna nakrecajac w mediach spirale strachu, w czym z pelna ofiarnoscia Ty i tobie podobni pomagacie im z calych sil.

Mnie nie martwi to, ze polskie kobiety beda na ulicach podpalane i gwalcone. Tez sie kiedys "balem murzyna", tylko ze wtedy to ja mialem 5 lat. Dzis boje sie innych rzeczy.
Dzis boje sie tego, ze niejaki Duda, stangret pana Kaczynskiego, p.o. Prezydenta Polski, mojego kraju, podpisuje bubel prawny zawlaszczajacy na rzecz pana Kaczynskiego Trybunal Konstytucyjny... Helsinska Fundacja Praw Czlowieka apeluje do niego o opamietanie, ale kto by sie tym przejmowal... A ja sie nie tylko przejmuje, ale wrecz jestem przerazony, zwlaszcza ze szefem kontrwywiady wojskowego zostal jakis chory psychicznie nieudacznik i politruk bojacy sie martwych wiewiorek, szaleniec zyjacy w rzeczywistosci wirtualnej i wielbiciel teorii spiskowych jest Ministrem MON, a opozycja (jakakolwiek opozycja wobec pana Kaczynskiego) utracila wlasnie mozliwosc kontroli nad pracami sejmowej komisji do spraw sluzb specjalnych. I tego sie boje, a nie pijanego murzyna ktory ponoc juz po mnie i moja rodzine idzie. Andrzej zoll napisal jasno: "Dolaczylismy do grupy panstw o ktorych trudno mowic ze sa panstwami demokratycznymi".
Boje sie zapowiedzi pokojowki pana Kaczynskiego, p.o. Premiera RP, mojego kraju, ktora zamierza zwiekszyc wydatki a obnizyc podatki, a sfinansowac to z podatkow nalozonych na banki i hipermarkety (czyli: zaplaci za to i tak finalny konsument, Jan Kowalski), oraz poprzez "obudzenie polskiego kapitalu". Dolaczam tu do obaw prezesa NBP ktory ma nadzieje, ze to "budzenie" nie bedzie odbywalo sie o 4 rano...
Boje sie tego ze niejaki Duda, p.o. Prezydenta RP dzialajac na polecenie swojego szefa, pana Kaczynskiego lamiac wszelkie zasady prawa i dobrego obyczaju ulaskawil Kaminskiego (zaznaczam, iz ulaskawil go z wyroku nieprawomocnego, czyli w zasadzie z niczego go nie ulaskawil!!!). Aby sytuacja byla jeszcze bardziej groteskowa wzmiankowany Duda uzasadnil swoje postepowanie nastepujaco: "Postanowilem w swoisty sposob uwolnic wymiar sprawiedliwosci od tej sprawy".

I to sa rzeczy ktorych sie boje. Panicznie sie boje, bo Adolf Hitler tez doszedl do wladzy legalnie, w drodze demokratycznych wyborow. Tez omamil wyglodnialych wyborcow wizja przywrocenia Niemcom dumy i naleznej im pozycji, tez obiecywal wyborcom uwolnic kraj od elementu obcego i wrogiego. A na klamrach pasow SSmabow nazal pisac: Bog jest z Nami.

I tego sie boje, a nie jakiegos murzyna ktory czai sie za rogiem z maczeta...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Duda ci nie zgwalci curki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
defenderr napisał:
Duda ci nie zgwalci curki

Tego nie wiesz. Choc podejzewam ze masz racje.

Koczynski tym bardziej, racja.

Wzmiankowany prze zemnie w poprzednim poscie Adolf Hitler tez nie gwalcil niemieckich dziewczat.

Natomiast oczywiscie od chwili obecnej zabronie corce wychodzic samej z domu, masz racje, ostroznosci nigdy dosyc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok