Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomocy jak namierzyć, odzyskać feldsenumer - Norwegia

3 Posty
Ziomek1
(Ziomek1)
Wiking
Witam Was
Potrzebuje pomocy ponieważ nie wiem jak się dowiedzieć jaki mam foldsenumer, personnumer ktory mi przypisano dożywotnio tylko tyle pamietam.Powiedziano mi ze ten numer bedzie mi służył całe życie.Pracowałem w Norwegii 2007 roku na prośbę żony zjechałem do Polski.Teraz znów chcę wyjechać do Norwegii do pracy i potrzebuję tego numeru i nie wiem jak mam go namierzyć, odzyskać.Chcę nadmienić że chcę wyjechać do pracy przez inną firmę niż pracowałem. Proszę o Waszą pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Zobacz potwierdzenie rejestracj UDI,karta podatkowa,odcinki wyplat,etc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Mozesz zadzwonic tez do CENTRUM OBSLUGI PRACOWNIKOW ZAGRANICZNYCH w NORWEGII w niektore dni i o okreslonych godzinach w jezyku polskim.Pomoga na podstawie dowodu lub paszportu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ziomek1
(Ziomek1)
Wiking
Dziękuję za szybką odpowiedź. Właśnie wczoraj przeszukałem z żoną całe mieszkanie i rezultat jest taki że nic nie znaleźliśmy a to dlatego że robiliśmy generalny remont i wszystko zostało wyrzucone. Wiem wielki błąd no cóż człowiek się uczy całe życie a i tak jest g.....i A może jest jakiś inny sposób.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a w jaki sposób zamierzasz ukarać głupią i niedpowiedzialną żonę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
To byla duza nieostroznosc ze strony zony.Podalem najprostsze rozwiazania.Przyjedz do NO pojdziesz do urzedu osobiscie>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ziomek1
(Ziomek1)
Wiking
Hei! sandokan dziękuję Ci za zaangażowanie się w mój problem jakieś konkretne namiary posiadasz adres,numer telefonu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Niestety musze juz leciec ,bo zostawilem video na gazie).Masz internet -ona ma cycki ,dacie sobie rade.pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok