Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(975 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Sethur napisał:
krolestwo za konia napisał:
Panowie kobiety nas bija a Wy przeciwko sobie????

Nas? A ktore?

Bicie mozna zniesc... zeby tylko nie molestowaly Cie psychicznie....

Noo, ale jak cos to daj znac, rozwiniemy ten watek o muzlumanach w innym kierunku

No mialem na mysli solidarnosc jader czy czegos tam u mezczyzn!!! Niechce aby baterie R14 zastapily mnie do konca!!!
No bo co to bedzie jak kobiety zaczna skakac???????!!! -nam do gardel oczywiscie!!!

Wiesz... szukanie wsparcia u czyichs jader.. to troche nie moja bajka... Ja wole jajniki

Masz kryzys?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Może to będzie przełom w skokach.W sumie nie potzrzeba tam dużo wysiłku,jak w podnoszeniu ciężarów.Ciekawa sprawa bo nigdy wcześniej o tym nie pomyślałem ,że kobiety będą brały w tym udział.To przedewszystkim technika ułożenia ciała w powietrzu i wcześniej wybicie się,a kobiety są bardziej opływowe.Więc to może czas na women.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Gdyby Kowalczyk miala dziecko z Malyszem, mielibysmy mistrza swiata w kombinacji norweskiej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
bumell napisał:
Może to będzie przełom w skokach.W sumie nie potzrzeba tam dużo wysiłku,jak w podnoszeniu ciężarów.Ciekawa sprawa bo nigdy wcześniej o tym nie pomyślałem ,że kobiety będą brały w tym udział.To przedewszystkim technika ułożenia ciała w powietrzu i wcześniej wybicie się,a kobiety są bardziej opływowe.Więc to może czas na women.

Tak trochę piszesz jak byś nie wiedział kim jest Anette Sagen.
Jest dość zasłużona w skokach jak na kobietę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Mószę się przyznać Grześ,że nie orientuję się w tych nazwiskach,nie oglądam tv od ponad półtora roku.Posiadam odbiornik ale tylko dla filmów.Czasem tylko coś z gazet zapamiętam i z radia.Taki dziwak ze mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
dziwak.... ? To ja teraz nie wiem czy cie wpuscic do domu i szukac tego punktu G , czy lepeij pozostac tylko na stoku, zebys sobie na mnie polezal w promykach słońca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
te dziwactwa to są własnie pierwsze objawy braku kobiaty i wałka do ciasta na głowie
tak że tylko poleżenie to nie wchodzi w gre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:
dziwak.... ? To ja teraz nie wiem czy cie wpuscic do domu i szukac tego punktu G , czy lepeij pozostac tylko na stoku, zebys sobie na mnie polezal w promykach słońca

Obawiam się że bumell chce tylko przyjść do Ciebie telewizor pooglądać
bumell napisał
Mószę się przyznać Grześ,że nie orientuję się w tych nazwiskach

Specjalnie dla Ciebie jeszcze gorące z Wikipedii:
Anette Sagen (ur. 10 stycznia 1985) – norweska skoczkini narciarska z Mosjøen. 5-krotna zwyciężczyni klasyfikacji generalnej Pucharu Kontynentalnego, 9-krotna mistrzyni Norwegii, dwukrotna nieoficjalna mistrzyni świata juniorów, 4-krotna zwyciężczyni FIS Ladies Winter Tournee, dwukrotna zwyciężczyni FIS Ladies Turnee, medalistka mistrzostw świata. Rekordzistka w ilości zwycięstw i miejsc na podium w konkursach Pucharu Kontynentalnego. Najbardziej utytułowana zawodniczka w historii skoków narciarskich kobiet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Poważnie.Kiedyś przywiozłem N-kę ale nie znalazłem sygnału i dałęm sobie spokój.Oglądałęm tylko filmy DVD,mam ich ponad 300.A jak was poznałem to nie mogę się oderwac teraz od was.Nie wiem co mam zrobić.
Może faktycznie jakaś miła osoba,ale wolontariuszka bo ja goły jestem już,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Dzięki Grześ za tą propozycję,ale chyba za młoda dla mnie.I ja taki goły,bez żadnego medalu.

Poważnie to ja respektere veldi ,denne folk.Ale na prawdę nie jestem na bieżąco,nawet w piłce nożnej.
Ale sam uprawiam sport jak nie jeden ,czasem.Dzięki za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok