Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czytali temat:
(1277 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
witam.
chce ktoś może książkę Avatar? Kupiłam trochę za szybko i to nie to czego oczekiwałam. opis książki jest tutaj www.empik.com/avatar-jamesa-camerona-ksiazka,prod35820080,p
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
yzia napisał:
witam.
chce ktoś może książkę Avatar? Kupiłam trochę za szybko i to nie to czego oczekiwałam. opis książki jest tutaj www.empik.com/avatar-jamesa-camerona-ksiazka,prod35820080,p
pozdrawiam

yzia , widziałam film i nie sądzę żeby książka była gorsza? Przecież to taka ładna bajeczka , no chyba ,że nie lubisz bajek
Dla dobra i ochrony lasu , zwierząt ja też wolałabym zostać zdrajcą ludzkości Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
chętnie ja odkupie nie widziałam filmu wiec zacznę od książki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
myslę że książka jest dla zaangażowanych fanów filmu.to nie fabuła tylko bardziej podręcznik o Pandorze(planecie na której dzieje się cała akcja). film jest super, widziałam go 2 dwa razy i jeszcze z raz bym się przeszła ale chyba już nie grają.
kosztowała 3 dychy więc nie ma się co bawić w jakieś sprzedawanie,oddam za free
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
cyganka napisał:
yzia napisał:
witam.
pozdrawiam

yzia , widziałam film i nie sądzę żeby książka była gorsza? Przecież to taka ładna bajeczka , no chyba ,że nie lubisz bajek
Dla dobra i ochrony lasu , zwierząt ja też wolałabym zostać zdrajcą ludzkości Pozdrawiam

to super bajka.jak dla mnie to trafili w sedno z tematem.ale podobno ludzie po tym filmie lapia depresje ze Pandora nie istnieje naprawde.ehh biedni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok