Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy ja dobrze widzę ? Witaj Giovi - Norwegia

Czytali temat:
(672 niezalogowanych)
1 Post

(cyganka)
Wiking

Jak w tytule, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Witam wszystkich
Niech mi ktos powie co sie tutaj dzieje
Nie dośc,że mam do przeczytania 183 nowe tematy to jeszcze jakies bany się sypią,posty są kasowane no ja to nie wiem,no!!!!!!!!!!!Tylko Was zostawic na chwile i już się dzieje!!!!Ogarnijta się ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi daru se te tematy, najwazniejszy jes temat "fulkasko dostał bana" ora z o sklepie polonus, jak wiesz chdzi o rozbieznisc tematu z dyskusją a w ogóel to witaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
witaj Giovi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi daru se te tematy, najwazniejszy jes temat "fulkasko dostał bana" ora z o sklepie polonus, jak wiesz chdzi o rozbieznisc tematu z dyskusją a w ogóel to witaj

Dzięki za podpowiedz Hilton.Zaoszczędzi mi to dużo czasu,juz sie zastanawiałam ile mi z tym zejdzie,ale jak tak,to luzik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
No nareszcie, już lisa gończego wysłałem aby Cie znalazł i do nas przytransportował.
Wysłałem też trochę internetu w kopercie, mam nadzieję że na poczcie nie ukradli i doszedł
Witamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
No nareszcie, już lisa gończego wysłałem aby Cie znalazł i do nas przytransportował.
Wysłałem też trochę internetu w kopercie, mam nadzieję że na poczcie nie ukradli i doszedł
Witamy

No dzięki Grześ,doszedł ale cos wolno chodzi,chyba zmęczony tą podróżą.Tak po cichu sie zastanawiam kto mi go wczesniej ukradł,jak znajdę winowajcę to ....
Kurde mam nadzieję,że mnie nie zbanują za pogróżki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nastała cisza bo nikt nie chce być o współudział posądzony
Tego co Ci bezczelnie internet zabrał znajdziemy i zmusimy do publicznych przeprosin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Lo matko, Govi
Myslalem, ze jak juz sie skonczy ta Olimpiada, to bede sie kladl spac przed polnoca...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Lo matko, Govi
Myslalem, ze jak juz sie skonczy ta Olimpiada, to bede sie kladl spac przed polnoca...

La pech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok