@satan: Nie przypisuj mi swoich mysli oraz cech wlasnego mozgu. Ja sie ciesze od rana ze progresja upadku giermanskiego wroga jest tak bardzo udana. A mojego mozgu Slowianskosc potwierdzili od DNA genetycy wiec nie tobie to oceniac.
Co do wyprawy i twoich badan statystycznych to obawiam sie iz sam bedziesz musial zdac sie na dotacje z eurokolchozu poniewaz ja musze zajmowac sie pewna i dobrze platna praca.
A co do moich osobistych "lubie/nie lubie" to nie ma co za duzo tutaj pisac coby jascie zbyt wielkiej radosci nie czynic by mial nad czym debatowac zamiast omawianymi tematami sie zajmowac. Lecz w skrocie moge powiedziec co lubie: Kapital i wladze.
A z bardziej przyziemnych uciech to lubie jak zuliki swe miejsce znaja i nisko przed Panem Kapitalista sie klaniaja i datkow upraszaja, lubie takze jak proletariusze z niezwykle wysokim mniemaniem o sobie (oraz lista prz***chanych dluzsza niz ilosc samic w ich przedziale wiekowym w powiecie) sie mojemu kapitalowi przygladaja i z zawisci az ryjki im sie skrecaja. I jak gdy popatrza na swoj samochodowy zlom to wiedza iz jest mniej wart niz na moich felgach chrom.
Z bardziej wznioslych wydarzen cieszy mnie zawsze gdy Slowianskie Imperium triumfuje a jego wrogow spotykaja kleski.
A co do twoich zmartwien o moje pozadanie, to jedna tylko rzecz powiem. Dziewczyne juz mam od prawie roku a niebawem i tu na miejscu bedzie lecz nie bede o prywatnych sprawach ku uciesze gawiedzi opowiadal, ani jascie tematu do osobistych wycieczek podawal.
A teraz
wracamy do tematu ktory jest czysta radoscia ze skutecznego upadku IV Rzeszy niemieckiej ofcjalnie zwanej UE a potocznie Eurokolchozem

Slowianskie Imperium zwyciezy bez wojny, giermanski wrog sam sie unicestwi w swych dazeniach do rzadu federalnego w Berlinie oraz likwidacji panstw narodowych w Eurokolchozie