Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Niemcy maja dosc - Norwegia

Czytali temat:
Jon Doe K T krzysztof kowal Piotr Chłopecki Josef Satan *Michal M cysiek33 (235 niezalogowanych)
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jeszcze troche wiecej muzolstwa do szkopenlandii a nawet nowy führer im juz nie pomoze Prawi Slowianie ciesza sie widzac kolejnych muzoli naplywajacych na terytorium niemiec, jedyne zmartwienie to ze zdradziecki volksdeutschowski obecny rzad przyjmie tych muzoli do Polski.....

"Der schon wieder" - Es ist nichts möglich, Deutschland soll das neue kalifat sein Führer kaputt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
napisał:
Jeszcze troche wiecej muzolstwa do szkopenlandii a nawet nowy führer im juz nie pomoze Prawi Slowianie ciesza sie widzac kolejnych muzoli naplywajacych na terytorium niemiec, jedyne zmartwienie to ze zdradziecki volksdeutschowski obecny rzad przyjmie tych muzoli do Polski.....

"Der schon wieder" - Es ist nichts möglich, Deutschland soll das neue kalifat sein Führer kaputt

Wkurwiasz juz sie od rana i wypisujesz swoje male glupoty wymyslone tym malym nieslowianskim muzgiem?
Thor jedziemy szukac dziewc jak zaplanowalisma wszesniej? Lubisz chyba dziewczyny? Albo moze tylko siebie kochasz i na swoj widak sie slinisz? Albo moze tylko ladne chlopaki lubisz?
Abo moze nikogo nie lubisz? Jak tam z toba historia sie jawi maly Thor?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@satan: Nie przypisuj mi swoich mysli oraz cech wlasnego mozgu. Ja sie ciesze od rana ze progresja upadku giermanskiego wroga jest tak bardzo udana. A mojego mozgu Slowianskosc potwierdzili od DNA genetycy wiec nie tobie to oceniac.

Co do wyprawy i twoich badan statystycznych to obawiam sie iz sam bedziesz musial zdac sie na dotacje z eurokolchozu poniewaz ja musze zajmowac sie pewna i dobrze platna praca.

A co do moich osobistych "lubie/nie lubie" to nie ma co za duzo tutaj pisac coby jascie zbyt wielkiej radosci nie czynic by mial nad czym debatowac zamiast omawianymi tematami sie zajmowac. Lecz w skrocie moge powiedziec co lubie: Kapital i wladze.

A z bardziej przyziemnych uciech to lubie jak zuliki swe miejsce znaja i nisko przed Panem Kapitalista sie klaniaja i datkow upraszaja, lubie takze jak proletariusze z niezwykle wysokim mniemaniem o sobie (oraz lista prz***chanych dluzsza niz ilosc samic w ich przedziale wiekowym w powiecie) sie mojemu kapitalowi przygladaja i z zawisci az ryjki im sie skrecaja. I jak gdy popatrza na swoj samochodowy zlom to wiedza iz jest mniej wart niz na moich felgach chrom.

Z bardziej wznioslych wydarzen cieszy mnie zawsze gdy Slowianskie Imperium triumfuje a jego wrogow spotykaja kleski.

A co do twoich zmartwien o moje pozadanie, to jedna tylko rzecz powiem. Dziewczyne juz mam od prawie roku a niebawem i tu na miejscu bedzie lecz nie bede o prywatnych sprawach ku uciesze gawiedzi opowiadal, ani jascie tematu do osobistych wycieczek podawal.

A teraz wracamy do tematu ktory jest czysta radoscia ze skutecznego upadku IV Rzeszy niemieckiej ofcjalnie zwanej UE a potocznie Eurokolchozem Slowianskie Imperium zwyciezy bez wojny, giermanski wrog sam sie unicestwi w swych dazeniach do rzadu federalnego w Berlinie oraz likwidacji panstw narodowych w Eurokolchozie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok