Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie szukać auta na wynajem? - Norwegia

Czytali temat:
Jon Doe lolo han z s Krystian Kozyra P. H. Kasia K Joanna Moja Norwegia John Born K.Mikol sid87 zaladownik (1948 niezalogowanych)
4 Posty
K.Mikol
(K.Mikol)
Wiking
Witam. będe niebawem leciał do Warszawy i mam pytanie czy ktoś się orientuje, czy można tam gdzieś wynająć samochód? Potrzebuję go na 3 doby. Nieduży, zwykły do przemieszczania się po mieście - ile to może kosztować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Aldona1
(Aldona1)
Wiking
A nie szukałeś w internecie czegoś? Jest na pewno na samym lotnisku pełno aut do wynajęcia. Pierwsza lepsza z google: carnet.pl/kontakt/wypozyczalnia-samochodow-warszawa Nie mam pojęcia niestety ile to moze kosztować, ale zobacz cennik, bo pewnie na każdej stronie mają..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
K.Mikol
(K.Mikol)
Wiking
Szukam czegoś sprawdzonego.. W google wiele firm jest a nie każda może być ok.. Ale cenniki zobaczę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Auto na wynajem w PL....nieprawdopodobnie skomplikowany problem.Co tu poradzic??? Ktoś pisze- weź ceny z cennika...Co za odkrycie !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(misiek86)
Stały Bywalec
Zobacz w hertz. Korzystałem 2 razy u nich z auta. Mają dobre ceny, auta bez limitu km i możesz oddać w dowolnym punkcie (np. bierzesz w Wawce, oddajesz w Poznaniu)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
K.Mikol
(K.Mikol)
Wiking
Ok dzięki, zaraz będe sprawdzał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
K.Mikol
(K.Mikol)
Wiking
Krystian85 napisał:
Auto na wynajem w PL....nieprawdopodobnie skomplikowany problem.Co tu poradzic??? Ktoś pisze- weź ceny z cennika...Co za odkrycie !!!!
Nie wiem jak dla ciebie, ale ja wynajmuję auto po raz pierwszy i z tego co w internecie zdążyłem wyczytać to niektóre firmy niestety ale są nieuczciwe. Są osoby, które brały auta więc mają doświadczenia i polecą firmę lub jakąś odradzą. Nie chce płacić potem nie wiadomo ile za rysy, których nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok