Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
specjalne pozdrowienia dla jasty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Thug_life napisał:

-----
Wracalismy już obcy choć jeszcze obok siebie z Paryża samolotem.W tle leciał ten utwór. Moja Nadzieją pozwoliła uczynić krok w chmurach. Zabrakło Jej...nie pomogła...(((
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Thug_life napisał:
Krystian85 napisał:
Thug_life napisał:

-
---
Wracalismy już obcy choć jeszcze obok siebie z Paryża samolotem.W tle leciał ten utwór. Moja Nadzieją pozwoliła uczynić krok w chmurach. Zabrakło Jej...nie pomogła...(((

Przykro mi Krystian, że akurat Ciebie to spotkało i w dodatku w tym samolocie , a jakie linie? co bym
omijał z daleka
---------------
Bad Woman Airways....)))

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(PiotrNowak1989)
Wiking
hehe co to za linie lotnicze do Paryza co puszczaja polskie klasyki ? ;>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(PiotrNowak1989)
Wiking
powiedzcie mi co to za linie lotnicze , co puszczaja takie klasyki ? Bo ja jakos nigdy nie slyszalem polskiej muzyki w powietrzu , chyba ze fantazja uzytkowanika zbyt mocno poniosla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
PiotrNowak1989 napisał:
powiedzcie mi co to za linie lotnicze , co puszczaja takie klasyki ? Bo ja jakos nigdy nie slyszalem polskiej muzyki w powietrzu , chyba ze fantazja uzytkowanika zbyt mocno poniosla
-------
Gdy użytkownik leciał z Paryża tym LOTem to Ty Malcze jeszcze nawet w wodach płodowych nie plynales. Ty- z całym respektem- jestes pokoleniem Wizzair gdzie zamiast cichego muzaka słychać tylko cebulakowe : Kuuuurwa......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Krystian85 napisał:
PiotrNowak1989 napisał:
-------
Gdy użytkownik leciał z Paryża tym LOTem to Ty Malcze jeszcze nawet w wodach płodowych nie plynales. Ty- z całym respektem- jestes pokoleniem Wizzair gdzie zamiast cichego muzaka słychać tylko cebulakowe : Kuuuurwa......

czy ty kazdy watek musisz spierdolic gowniarzu Wszedzie wstawiadsz swoje chore urojenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok