Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kuba Zoń łukasz Nieznane Kuba34 Vexler123 Bizonbizon (1610 niezalogowanych)
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
no ale był by popyt na takie ziemniaczki nadziewane omnadrenem na surowo można by było je jeść no i poco komu strzykawki i igły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Wracając jeszcze do sterydów to jest ich wiele rodzai.Ktoś ma np zapalenie i mósi je przyjmować przez jakiś czas.No ale jeśli chodzi o te żeczone to podobno mogą wystąpić po nich jakieś skótki.Ale Ty pewnie wiesz jak je stosować.Skótki mogą wystąpić też z picia wódki,co znowu ja odczuwam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
bumell napisał:
Wracając jeszcze do sterydów to jest ich wiele rodzai.Ktoś ma np zapalenie i mósi je przyjmować przez jakiś czas.No ale jeśli chodzi o te żeczone to podobno mogą wystąpić po nich jakieś skótki.Ale Ty pewnie wiesz jak je stosować.Skótki mogą wystąpić też z picia wódki,co znowu ja odczuwam.

Ostatnie badania wykazały, że jeżeli człowiek zdrowo się odżywia, regularnie uprawia sport, w porę chodzi spać, dba o duchową stronę życia, unika stresów, nie pali, ma uregulowane życie seksualne to zupełnie bez problemów może wypić nie jedną, ale nawet trzy lub cztery flaszki wódki dziennie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
zuzu mnie zdołował , nie mieszcze się w żadnej z wymienionych kategorii
czy znaczy to że nie mogę pić wcale
czy do każdej setki muszę dolewać 80 procent wody
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
To ja tak mam,tzn to ostatnie zdanie pasuje do mnie a na to co wcześniej nie ma już czasu.
Acha no to wychodzi,ze to były złe badania.
A te prawdziwe ostatnie dowiodły,że bakteria która się pojawiła w Oslo w kanalizacji wodnej jest nie szkodliwa dla Polaków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Pij bracie pij.....Jeśli po wypiciu setki wódki odczuwasz przyjemne ciepło to wszystko jest ok.
No ale masz ukończone 18 lat? bo nie wiem kogo namawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
a co do skutków sterydów jeżeli tylko ktoś bierze by brać to nasuwa się pytanie po co brać ? biorąc sterydy trzeba liczyć się z konsekwencjami możesz źle zrobić zastrzyk , wysiądzie ci żołądeczek , wątróbka , nie będziesz mógł chodzić ani siadać bo cię będzie np . dupa naparzała od złej iniekcji lub pod czas cyklu zaczną kurczyć ci się jąderka i twoje ciało będzie produkowało mniej testosteronu.dla tego bierze się różne środki które redukują te skutki uboczne jak np. łysienie , trądzik pod czas cyklu. dla tego bierze się te inne środki zapobiegawcze . możesz także wpaść w depresje bo pod czas cyklu sterydów rośniesz masa mięśnie ale po cyklu gdy już jest fajnie i walisz już diete suplementy i siłkę no niestety masa spada
to tak jak z vódką pij na pusty żołądek a pij gdy masz jakieś jedzenie jest wielka różnica no by najmniej u mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a znasz bumell to
pij bracie pij a na starość torba i kij
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok