DorHan napisał:
giovi2 napisał:
cysiek2 napisał:
Joseph napisał:
napisał:
nie wiem ja tylko gazety woze do røros9 rema nedrvesen chel europris rema coop kivi
o fulcasko jak wytrzeźwieje to będzie wkurzony wcurwiony bo teraz edytować postów nie da rady.....
znowu nacpana biale myszki widzi co ten skalniak ci daje do jedzenia
przelecialem z Trondheim do Raufoss i spowrotem
ale co to znaczy to mendom na socjalu sie w pale nie miesci prawda jazwinski
Nie wiedziałam że żyję z kobietą a do tego jestem skalniakiem.
Joanno
Jak moglas pozbawic cycka zludzen.
Cycek ( pierwszy sledczy tego forum i znawca prawdziwej prawdy ) w blyskotliwej lotnosci swojego niezaprzeczalnie wyjatkowego rozumu wydedukowal niezaprzeczalne fakty.
I co? I ty Joanno zburzylas mu porzadek owego swiata.
I jak sie teraz chloptas czuje? Niezbyt dobrze.
W swojej malej glowce poukladal sobie, ze DorHan=Lindemans=anetapolak=Krowa=Joseph.
I teraz bedzie musial od poczatku stwarzac lad swojego swiata....
Nawiasem mowiac, Joanno, gratuluje wyboru. Jestem niecicha wielbicielka trafnych ripost i cietego jezyka Josepha.
Uważasz że przez to, że pozbawiłam go złudzeń, zniweczyłam jego plany na przyszłość a jego świat runął w gruzach?
Myślę że nie jest tak źle. Dajmy mu trochę czasu a sama się przekonasz, że forum obiegnie nowa teoria spiskowa.
Co do Josepha.
Jesteś niecichą wielbicielką jego języka? o.O
Mam się czuć zaniepokojona?
Myślałam że mam wyłączność na wielbienie jego języka.
giovi2 napisał:
cysiek2 napisał:
Joseph napisał:
napisał:
nie wiem ja tylko gazety woze do røros9 rema nedrvesen chel europris rema coop kivi
o fulcasko jak wytrzeźwieje to będzie wkurzony wcurwiony bo teraz edytować postów nie da rady.....
znowu nacpana biale myszki widzi co ten skalniak ci daje do jedzenia
przelecialem z Trondheim do Raufoss i spowrotem
ale co to znaczy to mendom na socjalu sie w pale nie miesci prawda jazwinski
Nie wiedziałam że żyję z kobietą a do tego jestem skalniakiem.

Joanno
Jak moglas pozbawic cycka zludzen.
Cycek ( pierwszy sledczy tego forum i znawca prawdziwej prawdy ) w blyskotliwej lotnosci swojego niezaprzeczalnie wyjatkowego rozumu wydedukowal niezaprzeczalne fakty.
I co? I ty Joanno zburzylas mu porzadek owego swiata.
I jak sie teraz chloptas czuje? Niezbyt dobrze.
W swojej malej glowce poukladal sobie, ze DorHan=Lindemans=anetapolak=Krowa=Joseph.
I teraz bedzie musial od poczatku stwarzac lad swojego swiata....
Nawiasem mowiac, Joanno, gratuluje wyboru. Jestem niecicha wielbicielka trafnych ripost i cietego jezyka Josepha.
Uważasz że przez to, że pozbawiłam go złudzeń, zniweczyłam jego plany na przyszłość a jego świat runął w gruzach?
Myślę że nie jest tak źle. Dajmy mu trochę czasu a sama się przekonasz, że forum obiegnie nowa teoria spiskowa.
Co do Josepha.
Jesteś niecichą wielbicielką jego języka? o.O
Mam się czuć zaniepokojona?
Myślałam że mam wyłączność na wielbienie jego języka.