Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Zarzycki (1906 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
i zwolnienia i zwrot za leczeniei i zwrot za dojazdy
pierwsze placi nav ,a co nie zwroci nav to odda firma ubezpieczeniowa w ktorej szef MUSIAL wykupic ubezpieczenie wypadkowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
lonely1x napisał:
tzn. jesli nie bede miala ubytku na zdrowiu ponad15% to nie dostane zadnego odszkodowania?
np
www.nav.no/rettskildene/forskrift/F19970421-373#F19970421-373D2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
lonely L
(lonely1x)
Wiking
Bardzo dziekuje za pomoc, teraz to juz tylko zdrowko zeby szybko bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
najpierw protokol a beda pieniazki na zdrowko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
hej, współpracujemy z prawnikiem z Oslo, który zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań za wypadki w pracy. Nie pobiera żadnych opłat z tego wiem płaci mu ubezpieczyciel. Jeśli chcesz mogę przesłać informacje dot. tego prawnika.
Zgłoś wpis
1 Post

(fullcasco)
Założyciel MN
hej, współpracujemy z prawnikiem z Oslo, który zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań za wypadki w pracy. Nie pobiera żadnych opłat z tego wiem płaci mu ubezpieczyciel. Jeśli chcesz mogę przesłać informacje dot. tego prawnika.
a ile wy pobieracie oplaty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Założyciel MN
fullcasco napisał:
a ile wy pobieracie oplaty?

myślisz że biorą za pośrednictwo
nie chce mi się wierzyć,ale może rzekniesz słówko piękny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
lonely L
(lonely1x)
Założyciel MN
dziekuje zapewne sie odezwe jak nie bede sobie dawala rady.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Roman Miedziak
(miedziapol)
Założyciel MN
Jeśli będziesz miała zwolnienie z Polski zus to na tym zwolnieniu musi być wpisany twój fødselsnr. Ja nie miałem i musieli mi wypisać zwolnienie na nowo w Polsce bo nav tego żąda. Oraz pismo do wypełnienia z nav: "Oświadczenie własne, załącznik do zagranicznych zwolnień lekarskich."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
lonely L
(lonely1x)
Założyciel MN
Dziekuje za rade,ten zalacznik to mi dadza w NAV, jest to druk ktory znajde na ich stronce?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok