Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Zarzycki (1909 niezalogowanych)
12 Posty
Roman Miedziak
(miedziapol)
Wiking
"Oświadczenie własne, załącznik do zagranicznych zwolmień lekarskich " ( Egenerklæring for utenlandske sykmeldinger )można pobrać po Polsku : www.nav.no/page?id=1073743648&formQuery=data%2F*+CONTAINS+%22NAV+08-09.06%22
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
fullcasco napisał:
hej, współpracujemy z prawnikiem z Oslo, który zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań za wypadki w pracy. Nie pobiera żadnych opłat z tego wiem płaci mu ubezpieczyciel. Jeśli chcesz mogę przesłać informacje dot. tego prawnika.
a ile wy pobieracie oplaty?

jeja... trzy tryliony... czy na mn są jakieś opłaty... Nie kumam takiego podejścia
Zgłoś wpis
247 Postów
Stały Bywalec
Piękny,
Podaj namiary na tego prawnika może być na prv,mam podobną sytacje i już rk czekam na jakąś reakcje ze strony agenji ubezpieczeniowej , Dzięki.
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Założyciel MN
http://www.salomon-johansen.no/
o tego chodzi ?

fullcasco napisał:
hej, współpracujemy z prawnikiem z Oslo, który zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań za wypadki w pracy. Nie pobiera żadnych opłat z tego wiem płaci mu ubezpieczyciel. Jeśli chcesz mogę przesłać informacje dot. tego prawnika.

jeja... trzy tryliony... czy na mn są jakieś opłaty... Nie kumam takiego podejścia

to kto wspolpracuje MN czy PC?
i na czym ta wspolpraca polega?
bo Tomasz nie mowi po polsku
http://www.salomon-johansen.no/index.php?side=A1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Jeśli chcesz mogę przesłać informacje dot. tego prawnika.
no to proszę napisać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Założyciel MN
piekny napisał:
fullcasco napisał:

Już raczej są i co teraz powiesz piekny?A może nic ,tylko wykasujesz mojego posta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
i mojego też
albo ban jak fullcasco bo zadaje za dużo pytań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
piekny napisał:
fullcasco napisał:

Już raczej są i co teraz powiesz piekny?A może nic ,tylko wykasujesz mojego posta

to go zacytuje by został po nim jakis slad
witaj govik :*
Jak po wakacjach ???
Doszłaś juz do siebie?????
Jak byłaś chora to chciałam jakaś ekipę zorganizować by z rosołkiem wpadli ale nikt nie podjął tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok