Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Strajk lini lotniczych norwegian - Norwegia

Czytali temat:
Anders B (1666 niezalogowanych)
6 Postów
Robert Kuźnik
(Robert1991)
Wiking
Witam serdecznie. Mam pytanie odnosnie strajku pilotow lini norwegian. Czy lecial ktos moze do polski ostatnio ta linia i czy bylo wszystko w porzadku czy tez byly dlugie opoznienia itp. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze w tej sprawie. Z gory serdeczne dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Robert1991 napisał:
Witam serdecznie. Mam pytanie odnosnie strajku pilotow lini norwegian. Czy lecial ktos moze do polski ostatnio ta linia i czy bylo wszystko w porzadku czy tez byly dlugie opoznienia itp. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze w tej sprawie. Z gory serdeczne dzieki z tego co mi wiadomo to samoloty nie latają od tygodnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Oliwia Maćkowiak
(OliwiaMackowiak)
Nowicjusz
A z tego co mi wiadomo, norwegian nie lata tylko na terenie skandynawi. Do polski lata normalnie, moze z jakimis opoznieniami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(prestissimo)
Nowicjusz
OliwiaMackowiak napisał:
A z tego co mi wiadomo, norwegian nie lata tylko na terenie skandynawi. Do polski lata normalnie, moze z jakimis opoznieniami.

Dzis odwolany.

www.norwegian.no/pl/customer-services/fl...1503&D_TIME=1320

Loty do Anglii i Hiszpanii obsluguja piloci z kontraktami w tych krajach, oni nie strajkuja. Loty do Oslo odbywaja sie gdy znajda zastepstwo. Warto sledzic link powyzej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
OliwiaMackowiak napisał:
A z tego co mi wiadomo, norwegian nie lata tylko na terenie skandynawi. Do polski lata normalnie, moze z jakimis opoznieniami.ze Stavanger do Warszawy w środę i sobotę odwołany był więc nie wiem czy to można nazwać normalnym lataniem z opóźnieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Robert Kuźnik
(Robert1991)
Wiking
Dzieki za info wszystkim. Jesli ktos by jeszcze cos wiedzial na temat tego strajku to prosilbym o wpis.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Elwira Muszyńska
(wira102)
Wiking
koleżanka też miała odwołany lot do Anglii w piątek. Tak więc nie wiadomo jak to się skończy i kiedy zaczną znowu latać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Robert Kuźnik
(Robert1991)
Wiking
Z tego co wiem to do polski niby lataja poniewaz przegladam ich strone i patrze status lotu no i lataja prawie codziennie. Dzisiaj sie zdarzylo ze lot byl odwolany. Mogli by skonczyc juz ten strajk. Niech pomysla w koncu o pasazerach a nie tylko o wlasnych tylkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok