Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Adamek - Estrada - Norwegia

Czytali temat:
(426 niezalogowanych)
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
moze byc ciekawa walka,Estrada jeszcze nigdy nie lezal na deskach,ja dzis o 3.00 ustawilem pobudke i ogladam znajdzie sie jeszcze ktos zeby ogladac.TYLKO WYGRANA SIE LICZY.3MAM KCIUKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
chudy1 napisał:
moze byc ciekawa walka,Estrada jeszcze nigdy nie lezal na deskach,ja dzis o 3.00 ustawilem pobudke i ogladam znajdzie sie jeszcze ktos zeby ogladac.TYLKO WYGRANA SIE LICZY.3MAM KCIUKI

Ja bym chetnie. Mozna gdzies obejrzec poprzez neta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
Kowalski10 napisał:
chudy1 napisał:

www.rojadirecta.org/ ja z tego ogladam tylko musisz program pobrac.sopCast.Na tej stronie prawie kazdy sport leci na zywo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
chudy1 napisał:
Kowalski10 napisał:
chudy1 napisał:

www.rojadirecta.org/ ja z tego ogladam tylko musisz program pobrac.sopCast.Na tej stronie prawie kazdy sport leci na zywo.

Mam SopCast musze tylko znalezc ten odpowiedni kanal. Dzieki

Tu masz jeszcze taka stronke z linkami do transmisji sportowych. Zauwazylem, ze ta walka sie juz pojawila na liscie transmisji.

www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/12-boxing/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący

super walka,warto bylo czekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj