Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak Płaci NAV??? - Norwegia

Czytali temat:
Monika Matkowska (1544 niezalogowanych)
17 Postów
Michał Wesoły
(KIBOL)
Wiking
Witam, czy ktoś może wie jak płaci NAV w przypadku choroby.....16 pierwszych dni płaci firma a następne NAV. Czy lepiej siedzieć w domu i się długo leczyć czy lepiej wyjdę na tym będąc w pracy???
Trochę się poobijałem na nartach i myślę, że będę miał parę ładnych tygodni wolnego !!!! Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ok 20 kazdego miesiaca
zalezy jak masz napisana umowe ,za nadgodziny nie placi tylko 37,5 h =tydzien soboty niedziele nie placi
co masz na zwolnieniu ile %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
NAV placi 100% chorobowego, czyli tyle ile masz w umowie o prace, bez dodatkow oczywiscie...

pierwszych 16 dni placi firma, ale czesc C twojego zwolnienia musisz zawsze wysylac do firmy obojetnie czy to NAV Ci juz placi czy nie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Michał Wesoły
(KIBOL)
Wiking
Podziękował za informacje!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Kosacha bardzo podoba mi się Twoja praca. (Patrz zdjęcie w profilu) Nie masz jakigoś wolnego miejsca tam gdzie Ty pracujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Do ankaper:

Heh, wiesz stare zdjecie, zdazylam juz zmienic miejsce ) nie znaczy to ze sie teraz jakos specjalnie przemeczam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Jeżeli chodzi o przemęczanie się w pracy to owszem ja też się nie przemęczam. Jednak jak dało by się nic nie robic byłoby super. Choc to pewnie nie możliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok