Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szkoła - Norwegia

Czytali temat:
(453 niezalogowanych)
115 Postów

(anuk)
Początkujący
witam mam taki małe pytanko czy może ktoś sie orjentuje co mam załatwić w polskiej szkole jak wyjeżdzam z dzieckiem czy wystarczy że zgłoszę to dla dyrektora szkoły czy muszę jeszcze coś gdzieś załatwiać z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi
p.s wesłych świąt wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Hej ja tylko powiedziałam wychowawczyni mojej córki i nic więcej nie robilam nawet nie potrzebowałam żadnego zaświadczenia do norweskiej szkoły.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
w szkole w Polsce u samego dyrektora szkoly musialam zglosic fakt ze dziecko wyjezdza i nie bedzie uczeszczac do tamtejszej szkoly.Musza to odnotowac.
Pan dyrektor nawet zlozyl gratulacje i zyczyl powodzenia.to wystarczylo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(@.CZ)
Wiking
ja wypisywałam dziecko z szkoły zgłosiłam fakt wychowawczynie i w sekretariacie szkoły dyrekcja niebyła zabardzo zainteresowana pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
bardzo dziękuję za odpowiedzi ale mam jeszcze takie pytanko kiedy najpóżniej mam zapisać synka do szkoły jak chcem aby poszedł od września?i czy tez pójdzie do 3 klasy tak jak w polsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Moja córka skończyła w Polsce 1 klasę,a tutaj poszła do 3 tutaj idą dzieci o rok szybciej do szkoły.Możesz iśc do szkoły i sie spytać czym prędzej tym lepiej może polską tłumaczkę poszukają jeśli nie ma w tej szkole ,moja córka miała tłumacza....pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
bardzo wam wszystkim dziękuję za podpowiedzi jesteście boskie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Buran Ptica
(Xburan)
Wiking
Poco wysylac do szkoly? do zbjerania truskawek nietrzeba szkoly
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
mam cie
(president)
Nowicjusz
ty zle pisac! do truskawka ma ha skole i jezyka znac perfekt.ty musiec snakke do owoca,co by vakker urosnac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok