Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tanie przelewy do Polski - Norwegia

Czytali temat:
Agata Dymna Mateusz Walkowiak sylwia kaputa kasia M boj fra oszlo Josephvol.2 smith Carlo Carson (1961 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
karolwo66 napisał:
Witam niedawno wyjechalem do Norwegii do pracy przy budowie mostow,,, .Potrzebuje wysylac pieniadze na biezaco dla zony np. 2 ,3 razy w miesiacu ,,znacie dobre sposoby wyslania pieniadzy ??doradzcie mi cos dziekuje

cywilizowani ludzie (bez kota) posiadaja konto w banku I robia przelew. np raz w miesiacu albo I rzadziej co by nie byc w plecy na jednorazowej oplacie, nie jest to duzo bo ok 50kr (zalezy od banku).

hmm 3 razy w miesiacu? to niezle gospodarna musi byc malzowina :-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
czesio2009 napisał:
Joseph napisał:
karolwo66 napisał:
Witam niedawno wyjechalem do Norwegii do pracy przy budowie mostow,,, .Potrzebuje wysylac pieniadze na biezaco dla zony np. 2 ,3 razy w miesiacu ,,znacie dobre sposoby wyslania pieniadzy ??doradzcie mi cos dziekuje

cywilizowani ludzie (bez kota) posiadaja konto w banku I robia przelew. np raz w miesiacu albo I rzadziej co by nie byc w plecy na jednorazowej oplacie, nie jest to duzo bo ok 50kr (zalezy od banku).

hmm 3 razy w miesiacu? to niezle gospodarna musi byc malzowina :-D

pewno sąsiad często zachodzi....pomagać to i koszty wzrosły...

pocieszaj tak dalej chlopa to bedzie zaraz gotow sam zamiast przelewu do PL sie wybrac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Fortum)
Nowicjusz
Toz to Stachu spod Oslo jedzi 3 razy w mcu do Polski, po nowe butelki i kartony.
On na pewno drogo nie wezmie....a i kobite na duchu podtrzyma!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr Kielar
(kielar8484)
Wiking
Wymieniam sobie Korony na złotówki w intransfer24 i sobie chwale.Jestem zadowolony bo dobrze na tym wychodze ,są kursy duzo lepsze niż gdzie indziej i do tego przelew za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Za duzo pieniedzy do Polskii nie wysylam bo mieszkam na stale tutaj ale mam mieszkanie w PL ktore wynajmuje i czasami wspieram rodzicow wiec jak musze wysylac to od kilkudziesieciu zlotych do kilkuset i robie to zawsze transfer24.eu place roznie zalezy ile wysle najnizsza prowizja to 6,90 kr dla 500 kr przewaznie sie w tym mieszcze i przelew jest w tym samym dniu na koncie zlotowkowym w Polsce. Przez bank sie nie oplaca duzo drozej i dluzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartosz Litowin
(bartekbergen554)
Wiking
Wczesniej robiłem przelew do Polski w banku, po ich kursie. Teraz robie to samo ale pieniądze wymieniam w intransfer24, bo kurs jest tam o niebo lepszy. Szkoda, że prowizja w banku nie może być darmowa bo tak bym wysyłał pieniądze żonce co tydzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
wieslaw wojnar
(brudas)
Wiking
pepoconti napisał:
Za duzo pieniedzy do Polskii nie wysylam bo mieszkam na stale tutaj ale mam mieszkanie w PL ktore wynajmuje i czasami wspieram rodzicow wiec jak musze wysylac to od kilkudziesieciu zlotych do kilkuset i robie to zawsze transfer24.eu place roznie zalezy ile wysle najnizsza prowizja to 6,90 kr dla 500 kr przewaznie sie w tym mieszcze i przelew jest w tym samym dniu na koncie zlotowkowym w Polsce. Przez bank sie nie oplaca duzo drozej i dluzej

Niezle wspierasz rodzicow - miescisz sie "przewaznie " w 500nok czyli cos kolo 235 pln. Powiedz no dobry synu na czym to wsparcie ma polegac? Z opisu wynika, ze to gorna granica, wiec zazwyczaj wysylasz starszemu na fajki?
Skad ta swolocz sie bierze???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Kolego wieslaw czytaj ze zrozumieniem jaka dolna granica? Przewaznie sie mieszcze co nie znaczy ze zawsze, oplacenie rachunkow, wynajmowanego mieszkania nie kosztuje mnie wiecej niz 500 NOK lub w okolicach rodzicom wysylam miesiecznie co najmniej raz ok 500 NOK i robie to tylko jako prezent bo wiedzie im sie dobrze staram sie poprostu jakos rekompensowac to ze mnie nie ma w kraju wiec wysylam troche kasy zeby mieli dodatkowa gotowke do wydania na przyjemnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
wieslaw wojnar
(brudas)
Wiking
pepoconti napisał:
Kolego wieslaw czytaj ze zrozumieniem jaka dolna granica? Przewaznie sie mieszcze co nie znaczy ze zawsze, oplacenie rachunkow, wynajmowanego mieszkania nie kosztuje mnie wiecej niz 500 NOK lub w okolicach rodzicom wysylam miesiecznie co najmniej raz ok 500 NOK i robie to tylko jako prezent bo wiedzie im sie dobrze staram sie poprostu jakos rekompensowac to ze mnie nie ma w kraju wiec wysylam troche kasy zeby mieli dodatkowa gotowke do wydania na przyjemnosci

Fakt...na wsi pewnie na tyton i butelczyne wegrzyna wystarczy.

Chcesz jeszcze cos dodac w kwesti rekompensowania twojej nieobecnosci? Dla mnie to zenada wyslac rodzicom 500nok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Kazdy wysyla tyle ile uwaza za sluszne. Chcesz to wysylaj 5000 NOK miesiecznie.. wiele osob nie wysyla nic i tez jakos zyje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok