Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potrzebuję wsparcia!! - Norwegia

Czytali temat:
(2262 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Witam wszystkich ludzi dobrej woli
Ze względu na światowy kryzys znalazłem się w bardzo nieciekawej sytuacji.
Wiele razy już pomagaliście bez interesownie więc mam nadzieję że Ja również mogę na Was liczyć.
Mój problem jest dość prosty do rozwiązania jeśli tylko znajdzie się osoba o lepszym statusie materialnym niż Ja.
Do rzeczy.
Potrzebuję barek, najlepiej dębowy, może być używany oraz z wyposażeniem.
Jakiś wkład już posiadam, ale jeśli coś już będzie w środku, obiecuję że się nie zmarnuje.
Z góry dziękuję za wszelkie informacje, wypowiedzi sensowne i bez sensu, na temat i te nie związane z tematem oraz wsparcie duchowe.
Jak już będę miał mój wymarzony mebel to chętnie wynajmę miejsce wewnątrz, oczywiście nie za darmo.
Powiedzmy 5% przechowywanego towaru.
Pozdrawiam i czekam na Wasze wielkie serca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Grzes, zmartwie cie... nie masz co liczyc na te WIŚNIE z forum. Ja osobiscie przed swietami prosiłam o sofę. I co? I nic!! Nikt mi nie chcial pomóc, czy zrobic prezentu - jak zwał tak zwał. A przeciez gdyby 10 osob zrobiło zrzutke po 300 koron to sofa by była. A ty o barku marzysz i to debowym... Człowieku niedoczekanie! Zejdż na ziemie. Serca ... wielkie.. dla nas - potrzebujących i najblizszych innym forumowiczom- bo przeciez codziennie z nami rozmawiaja, jestesmy nieważni.
Przesyłam ci duchowe niewsparcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Grzes, zmartwie cie... nie masz co liczyc na te WIŚNIE z forum. Ja osobiscie przed swietami prosiłam o sofę. I co? I nic!! Nikt mi nie chcial pomóc, czy zrobic prezentu - jak zwał tak zwał. A przeciez gdyby 10 osob zrobiło zrzutke po 300 koron to sofa by była. A ty o barku marzysz i to debowym... Człowieku niedoczekanie! Zejdż na ziemie. Serca ... wielkie.. dla nas - potrzebujących i najblizszych innym forumowiczom- bo przeciez codziennie z nami rozmawiaja, jestesmy nieważni.
Przesyłam ci duchowe niewsparcie.

Prosze mi tu Hilton nie generalizowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur od ciebie tez nic nie dostalam. A jak prosiłam o chleb droższy niz za 20 koron to mnie wysmiano.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur od ciebie tez nic nie dostalam. A jak prosiłam o chleb droższy niz za 20 koron to mnie wysmiano.

Tak to jest jak sie prosi mikolaja... a nie forumowiczow

A tkoz taki Cie wysmial? Podaj adres to dobry bochen Ci podesle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A czytałes "Lalkę" ?? Jakbyś czytał, to bys wiedział, ze najlepszą pomoca to jest dac prace, a nie bochen podsyłac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
A czytałes "Lalkę" ?? Jakbyś czytał, to bys wiedział, ze najlepszą pomoca to jest dac prace, a nie bochen podsyłac

Prusacki wymysl Nie sama praca zyje czlowiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Może i masz Hilton rację z tą pomocą, jednak ja nadal żyję nadzieją i nawet pokój posprzątałem z okazji przybycia nowego mebla
Jak już ktoś mi podaruje ten barek to mogę oddać Ci kanapę. Jest stara i trochę wygnieciona,(używam jej tylko do zbierania kurzu) ale jeszcze kupy się trzyma Nic za nią nie chcę bo My ludzie spodkrakowa musimy sobie pomagać.
Nie tak jak Sethur odmieniec z centrum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Może i masz Hilton rację z tą pomocą, jednak ja nadal żyję nadzieją i nawet pokój posprzątałem z okazji przybycia nowego mebla
Jak już ktoś mi podaruje ten barek to mogę oddać Ci kanapę. Jest stara i trochę wygnieciona,(używam jej tylko do zbierania kurzu) ale jeszcze kupy się trzyma Nic za nią nie chcę bo My ludzie spodkrakowa musimy sobie pomagać.
Nie tak jak Sethur odmieniec z centrum

I kto tu probuje ukrecic loda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok