Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
SpikeMc2 napisał:Powiem ci że niektórzy to wogóle się na żartach nie znają i nie umią ich interpretować.

A Ja powiem tobie jedno , od pewnego czasu !!!
Takie żarty jakie akurat ty reprezentujesz , bywają bardzo niebezpieczne dla osób które je wygłaszają ! .

Dlatego następnym razem , 10 razy się zastanów , zanim coś raz w tym podobnym temacie , napiszesz !.

Jako przykład , niech będzie dla ciebie przestrogą :
Ostatnio niejaki Egipcjanin , dostał DWA LATA WIĘZIENIA " za szerzenie nieprawdy" na temat Aktualnej Egipskiej Wojskowej Armii ! .

Właśnie przez internet , on również jak ty , czół się bezkarny , bo pisał na Forum pod fikcyjnym Nickiem .
A jednak namierzyli go i udowodnili , że to on a nie kto inny .

Reasumując , od pewnego czasu , informacje nawet w formie żartobliwej , na temat przemocy przeciwko innej osobie , są wysoce niebezpieczne , ze względu na duże prawdopodobieństwo zaistnienia .
I nawet gdy ty , tylko żartowałeś w kierunku danej osoby , a ona faktycznie doznała przemocy , to ty będziesz brany pod uwagę , jako potencjalny podejrzany o daną przemoc .
Niestety , od czasu ataku na amerykańskie wieżowce , takie głupie żarty , nie są już bezpieczne ! .

KU ROZWADZE , co na jakimkolwiek Forum Akurat PISZEMY !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
ale powiało grozą ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
limonka napisał:
ale powiało grozą ...
TAK NIERAZ BYWA ! .
Ostatnio , zwykłe olewackie egzystowanie , bywa bardzo utrudnione .

Gwoli wyjaśnienia , do tego co powyżej zamieściłem , oraz do riposty przez 'limonka' .

To , że będzie atak samolotowy na wieże , było podobno wiadomo , od dwóch tygodni przed samym atakiem , jednak ówczesne , odpowiednie służby ochrony państwa , potraktowały to , jako nic nie ważny - fantastyczny żart ! .

Od tamtej pory , nic co związane jest z przemocą , nie jest głupim żartem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
Windykacja?
Jak coś to ja mogę wziąć kumpli z Combat 56 co są tutaj i możemu gościowi zrobić wjazd na chatę reszta zależy od ciebie

za duzo telewizji ogladasz chlopczyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Noi widzicie wystarczy że ktoś na forum napisze coś podobnego do mojego a już tłumy się zbieraja niczym wygłodniałe rekiny które krew poczują.
Pisze właśnie e-booka o forach i dostarczyliście mi wiele ciekawych danych które uwzględnie w nim.
Będzie też w nim o dyskryminacji młodzieży na takich i podobnych forach.
Więc rreasumując dziękuję wam za materiały.
A do wszystkich którzy podchodzą do wszystkiego poważnie i z powagą mówię:
WYLUZUJCIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
A do ciebie grenada jeżeli potrzebujesz polskich windykatorów to znam takich którzy się tym zajmują w Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mirosław Filandt
(mirasdt)
Wiking
jasta102 palancie napiszesz cos madrego bo wypicujesz takie idiotyzmy jak dzieci z podstawowki idioto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tomasz Nierzwicki
(Advokat1)
Wiking
Jeśli byaby potrzebna pomoc polskojęzycznego adwokat w Norwegii, proszę zajrzeć na stronę:
www.eos-advokat.no

Porady prawne i reprezentację przed sądami w Norwegii i w Polsce oferuje polski radca prawny wpisany na listę adwokatów zagranicznych w Norwegii.

Tel.:
(0047) 46550018 (NO)
(0048)604498094 (PL)

E-mail: post@eos-advokat.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Jeśli szukacie sprawdzonej firmy windykacyjnej to mogę polecić Ancora Finanse. Korzystałam z jej usług kiedy dłużnik nie chciał mi zwrócić pieniędzy. Szybko i profesjonalnie podeszli do sprawy.

http://ancora-finanse.eu/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok