Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4859 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marcinie, polec można w walce, a ja z toba żadnej walki nie prowadziłam, bo z nieudacznikami w szranki nie wchodze - byłoby to niesprawiedliwe.
Ciesze sie, ze masz znajomych. Ciesze sie równiez, ze masz marzenia: mieć wiecej plusików ode mnie, byc kierownikiem Norwegów oraz zaspokajac seksualnie prawdziwe kobiety. Takie marzenia to bardzo duzo jak na na absolwenta gimnazjum dla dorosłych, siedzącego w Polsce bez prawa do zasiłku,w takiej wsi, gdzie psy dupami szczekają. Jedyne co masz to dostep do internetu i mozesz sie podniecac na czacie.
Chciałabym cie jeszcze poinformowac, ze wiem co to jest dysortografia oraz wszelkiego rodzaju "dys". U ciebie mozna zauwazyc szczególną DYSproporcję - masz główką wiekszą od głowy, a co za tym idzie wszyscy wiemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Sethur napisał:
Sethur napisał:
Marcin1971 napisał:
Zal to jest mi was. Napisze sie byle jaki watek i banda idjotow podnieca sie jak by swieze mieso zucili na ruszt. Typowe dla polakow jest takie zachowanie. To jest tak jak wsadzenie kijka do mrowiska. Zalosne. Nic innego widocznie nie potraficie robic. Ja mam dobra zabawe przytym wszystkim. No i moi znajomi tez.

No wlasnie, *...byle jaki watek...*. Swoimi tematami jak narazie tez sie z d**y strony wykazales...

Tez mi nie pasilo..haha... na Twoje zyczenie Niekowalski:

No wlasnie, *...byle jaki watek...*. Swoimi tematami jak narazie tez sie z dupy strony wykazales...

...powaznie, nie zlapalem o co chodzi...

milutkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marcin1971)
Wiking
Hilton napisał:
Marcinie, polec można w walce, a ja z toba żadnej walki nie prowadziłam, bo z nieudacznikami w szranki nie wchodze - byłoby to niesprawiedliwe.
Ciesze sie, ze masz znajomych. Ciesze sie równiez, ze masz marzenia: mieć wiecej plusików ode mnie, byc kierownikiem Norwegów oraz zaspokajac seksualnie prawdziwe kobiety. Takie marzenia to bardzo duzo jak na na absolwenta gimnazjum dla dorosłych, siedzącego w Polsce bez prawa do zasiłku,w takiej wsi, gdzie psy dupami szczekają. Jedyne co masz to dostep do internetu i mozesz sie podniecac na czacie.
Chciałabym cie jeszcze poinformowac, ze wiem co to jest dysortografia oraz wszelkiego rodzaju "dys". U ciebie mozna zauwazyc szczególną DYSproporcję - masz główką wiekszą od głowy, a co za tym idzie wszyscy wiemy

Hilton ja mam glowe na szyji a ty rozum miedzy nogami. Co do mieszkania na wsi, to mieszkam, ale na norweskiej, bo tu mi sie podoba i mam wlasny dom. Oprocz internetu dysponuje telefonem, telewizja polska i norweska, trzema laptopami, wlasnym serwerem FTP (zakladam, ze wiesz co to jest), samochodem. Do zasobow niematerialnych zaliczam piekna zone i dwoje przecudnych dzieci. Juz cie zaczalem uwazac za inteligentna, dopukis dzis ustek nie otwarla, dalas sie sprowokowac kolejny raz. Koncze temat, bo mama mi mowila zawsze ze glupim trzeba ustapic.
Niekowalski jak mnie znow nuda w przerwie sniadaniowej, na lunch lub popoludniowej dorwie to rzuce wam jeszcze troche miesa armatniego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Marcin1971 napisał:
Hilton napisał:

Hilton ja mam glowe na szyji a ty rozum miedzy nogami. Co do mieszkania na wsi, to mieszkam, ale na norweskiej, bo tu mi sie podoba i mam wlasny dom. Oprocz internetu dysponuje telefonem, telewizja polska i norweska, trzema laptopami, wlasnym serwerem FTP (zakladam, ze wiesz co to jest), samochodem. Do zasobow niematerialnych zaliczam piekna zone i dwoje przecudnych dzieci. Juz cie zaczalem uwazac za inteligentna, dopukis dzis ustek nie otwarla, dalas sie sprowokowac kolejny raz. Koncze temat, bo mama mi mowila zawsze ze glupim trzeba ustapic.
Niekowalski jak mnie znow nuda w przerwie sniadaniowej, na lunch lub popoludniowej dorwie to rzuce wam jeszcze troche miesa armatniego.

Słyszałeś "kolego" kiedyś takie powiedzenie:"KROWA,KTÓRA DUŻO RYCZY MAŁO MLEKA DAJE"?
Pasuje do Ciebie jak ulał.Więcej nic już nie dodam, bo po co jak i tak nic do Ciebie nie dociera.Może i masz ambicję ale brak Ci możliwości.Siedzisz za dużo przed telewizorkiem.Naoglądasz sie chłopcze seriali typu "Dynastia" i wydaje Ci się pózniej że jesteś Blake Carringtonem,mieszkasz w rezydencji,dookoła luksus i przepych a laski szczą po gaciach jak jedziesz swoim cabrio.Śnij dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Marcin1971 napisał:
Co do mieszkania na wsi, to mieszkam, ale na norweskiej, bo tu mi sie podoba i mam wlasny dom. Oprocz internetu dysponuje telefonem, telewizja polska i norweska, trzema laptopami, wlasnym serwerem FTP (zakladam, ze wiesz co to jest), samochodem. Do zasobow niematerialnych zaliczam piekna zone i dwoje przecudnych dzieci...

Każdy podmiot w swym działaniu wykorzystuje zasoby. Zasoby są przedmiotem zarządzania. Do najważniejszych należą zasoby ludzkie (siła robocza i jej kwalifikacje), zasoby finansowe, aktywa materialne (środki trwałe) i czas. Ostatnio coraz większego znaczenia w działaniu organizacji nabierają zasoby środowiska naturalnego oraz zasoby niematerialne (np. licencje, prawa autorskie), wiedza i relacje z otoczeniem społeczno-gospodarczym zaliczane do zasobów kapitału nieuchwytnego (ang. intangibles, intangible capital). /zrodlo:wikipedia

...hmmm ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
a ja jestem ciekawa,co na to Twoja piekna zona,ze wykazujesz nadmierne zainteresowanie inna kobieta,ze poswiecasz jej tyle mysli,uwagi i czasu? moze lepiej pojsc na spacer z dziecmi niz marnowac czas na zakladanie coraz debilniejszych watkow z coraz bardziej idiotycznymi wypowiedziami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
truskawkowa napisał:
a ja jestem ciekawa,co na to Twoja piekna zona,ze wykazujesz nadmierne zainteresowanie inna kobieta,ze poswiecasz jej tyle mysli,uwagi i czasu? moze lepiej pojsc na spacer z dziecmi niz marnowac czas na zakladanie coraz debilniejszych watkow z coraz bardziej idiotycznymi wypowiedziami?

Pewnie żona leży jeszcze z drgawkami po zeszło tygodniowym seksie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Grzes203 napisał:
truskawkowa napisał:

tutaj bez śmiechu sie nie da,powaga schodzi na dalszy plan , o rany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
a ja tam Hilton lubie no w koncu to ziomalka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
cyganka napisał:
Grzes203 napisał:
truskawkowa napisał:

tutaj bez śmiechu sie nie da,powaga schodzi na dalszy plan , o rany

I o to Grzesiowi chodziło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok