Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

maniacy lotnictwa - Norwegia

Czytali temat:
(283 niezalogowanych)
50 Postów
Jason Bourn
(pytor09)
Nowicjusz
Cześć,
są tu jacyś maniacy lotnictwa ?, to proszę o info czy na lotnisku Gardemoen można stanąć gdzieś samochodem i porobić fotki dla samolotów. Chodzi mi o dobrą miejscówkę a nie taras widokowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Maniak lotnictwa chce robic fotki samolotów To jakas popierdółka a nie maniak lotnictwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pytor09 napisał:
Cześć,
są tu jacyś maniacy lotnictwa ?, to proszę o info czy na lotnisku Gardemoen można stanąć gdzieś samochodem i porobić fotki dla samolotów. Chodzi mi o dobrą miejscówkę a nie taras widokowy.

maniaku ogladania lotnictwa....
spoznieles sie kilka miesiecy.,..

www.flydagen.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
pytor09 napisał:
Cześć,
Jest kilka fajnych miejscówek ale bez mapy nie trafisz. Jak poguglujesz to znajdziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
pytor09 napisał:
Cześć,

Jakim sprzętem strzelasz te foty, BUK-iem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Jason Bourn
(pytor09)
Nowicjusz
Kolego nic szczególnego,chciałbym zobaczyć możliwie jak najbliżej zeby politolog nie przegoniło.bez jakiegoś specjalnego sprzętu żeby syn zobaczył.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok