Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak najlepiej przelac pieniadze do Polski?:P - Norwegia

Czytali temat:
Darek Z. Marek G Bartosz Ciepliński Przemysław Nosko Pau La (820 niezalogowanych)
1 Post
Kacper Buecka
(Kacper119)
Wiking
1.jak najlepiej przelac pieniadze do Polski?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kup u szmugla polskie artykuły alkoholopodobne
czyli
coś co na puszce ma napis "piwo" albo na butelce "wódka 5 razy dystylowana"
później wyszczyj to, a pieniądze trafią do Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Kacper119 napisał:
1.jak najlepiej przelac pieniadze do Polski?

wsadz w koperte i wyslij ekonomiczna poczta, bo taniej....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Grzegorz K
(grzechu_xx)
Wiking
Ja osobiście wysylam przez bank DNB. Oplata tylko 30NOK i kurs dobry. Pieniądze w 48h na polskim koncie.
Kolega wysyła przez serwis www.trejdoo.com/ i kurs jest porównywalny, ale dużo szybciej pieniądze przechodzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
kup u szmugla polskie artykuły alkoholopodobne
czyli
coś co na puszce ma napis "piwo" albo na butelce "wódka 5 razy dystylowana"
później wyszczyj to, a pieniądze trafią do Polski

nie pij wiecej bo masz bardzo zryty beret
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Mazury napisał:
Z mojego doswiadczenia najbardziej oplaca sie wysylac wieksze ilosci. Nie przez bank, lichwiarzy typu western union, tylko specjalistyczne firmy. Przy wiekszych kwotach koszty transakcyjne sa niewielkie a nawet mozna negocjowac kurs walut. Ta metoda wymaga plynnosci finansowej.
Osobiscie stosowalem tez przewoz gotowki, gdy jechalem do PL. Koszty transakcji sa zerowe, poza stresem i ryzykiem okradzenia-zgubienia itp.
Jak ktos musi wysylac 1000 koron miesiecznie, wyjdzie dosc drogo.
k.

z nordei do nordei jest free... kasa tego samego dnia o tej samej godzinie na koncie w PL...
i dalej sam decydujesz czy korony zamieniac na zlotowki w banku czy szalec z koronami po kantorach internetowych czy z zywa gotowka po miescie latac i tam rozmieniac...

western union i inne te badziewia... smiech mnie ogarnia jak ludzie kombinuja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Darek Z.
(darioaries)
Wiking
nic nie jest za darmo i nic nie bedzie przelane tego samego dnia chyba ze zaplacisz ekstra za przyspieszona transakcje. Przelew z nordei norweskiej na polska bedzie kosztowal i tyle samo trwal co przelew np, do pko bp ktore zreszta kupilo Nordea Bank Polska i od przyszlego roku nie bedzie juz banku o nazwie nordea w Polsce..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
darioaries napisał:
nic nie jest za darmo i nic nie bedzie przelane tego samego dnia chyba ze zaplacisz ekstra za przyspieszona transakcje. Przelew z nordei norweskiej na polska bedzie kosztowal i tyle samo trwal co przelew np, do pko bp ktore zreszta kupilo Nordea Bank Polska i od przyszlego roku nie bedzie juz banku o nazwie nordea w Polsce..

dzwonilem do noredi PL... wszystko zostaje po staremu...

a sam przelew... zaznaczam ze to jest przelew nordea- nordea i na swoje konto mam 2 razy w miesiacu za darmo... od pon do pt, od 9.00 do 14.30 po kliknieciu w nordea.no kasa w nordea.pl jest w przeciagu 5 minut... jakos ja i moi znajomi nie maja nigdy zadnych problemow...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Darek Z.
(darioaries)
Wiking
ty tak na serio? czy specjalnie idiote udajesz? nie ma takiej opcji i ja sie nie domyslam tak jak ty tylko wiem w piec minut to mozesz sobie robic przelewy pomiedzy swoimi rachunkami w jednym banku. Moze ty i twoi znajomi nie maja zadnych problemow bo nie robicie przelewow..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
131 Postów
Szymon K....
(pepoconti)
Stały Bywalec
Ja wysylam www.transfer24.eu do 500 kr place 9,50kr prowizji bardzo malutko. Pieniadze wysylam normalnie karta i jeszcze w tym samym dniu sa ksiegowane w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok