Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1184 niezalogowanych)
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
to napisz chociaż co potrafisz, czym się zajmujesz, jakie masz kwalifikacje, jakim władasz językiem, czy masz gdzie się tutaj zatrzymać, jak widzisz są to przydatne informacje wtedy dostaniesz tylko odpowiedzi dopasowane do twoich umiejętności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Emil L
(lime)
Wiking
od tego powinienem zacząć , posiadam prawo jazdy kat. b-c , nie znam języka angielskiego , a tym bardziej norweskiego jedynie rosyjski ew. co potrafie , mogę pracować fizycznie na budowie w fabryce w tym kierunki , kiedyś jeżdziłem zawodowo jako kierowca , aktualnie prowadziłem firmę ale; . nie mam gdzie się zatrzymać , nie będę pisał że potrafie wszystko bo to znaczy że nic , ale kiedyś pracowałem jako , magazynier , kierowca , i pracy się nie boje -
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Emil L
(lime)
Wiking
bodys napisał:
No i teraz chłopak myśli...Co ja umiem?...Pracy szukam,ale jakiej?Cóż ja takiego chciałbym robić?...
Hmmm najbardziej,to chciałbym zarabiać pieniądze...
Ale Wy chłopaki macie niebiańską cierpliwość do takich greenhornów...

do bodysa ty chyba jestes bardzo rozgoryczonym człowiekiem czytając twoje wypowiedzi , może po prostu się pomódl , a nie pisz do każdego jakbyś chciał tylko kąsać , a może odpocznij po swojej jak piszesz ciężkiej pracy , chyba że jej też nie masz , i dlatego taki jesteś wściekły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok