Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje pracy na wakacje w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(405 niezalogowanych)
1 Post

(daria117)
Wiking
Witam, mam 20 lat, jestem studentką z Wrocławia, razem z chłopakiem szukamy pracy na okres wakacyjny w Norwegii. Piszę, ponieważ szukam rady, jakiejś dobrej duszy, która mogłaby powiedzieć gdzie szukać pracy, mile widziana byłaby pomoc. Znamy język angielski w stopniu dobrym, mamy prawo jazdy kat.B, i jesteśmy w stanie podjąć każdą pracę na okres lipiec-sierpień. Czy mógłby ktoś pomóc, doradzić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Mój znajomy zrobił tak, że po maturze znając tylko język angielski pojechał własnym samochodem w Norwegię. Jeździł przez 5 dni po całym kraju od wioski do wioski i pytał, czy ktoś nie miałby dla niego pracy. Szóstego dnia dostał pierwsze zlecenie na malowanie domku, a potem to już z górki, cały czas malował. Wtedy przywiózł 14 tyś zł z półtora miesiąca pobytu.

edit: jadę w przyszłym tygodniu do stavanger, więc zgromadziłem trochę podstawowych wiadomości o norwegii. Jeśli mielibyście jakieś pytania to zapraszam na fb.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok