Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Samotny Polak - Norwegia

Czytali temat:
Michał Kolendnik RODZIUNIA FF Brygadzista Ewelina Chylińska (1214 niezalogowanych)
2 Posty

(keramxxx)
Wiking
Witam wszystkich. Jestem osobą otwartą, szczerą i bezpośrednią.Nigdy nie miałem problemów towarzyskich. Do Norwegii przyleciałem dwa miesiące temu, a tu wszystko się obróciło o 180^. Polacy wydają mi się zaszczuci ,nie zależnie czy to na tym portalu czy w realu. Przez trzy tygodnie rozmawiałem na MojejNorwegii z dwoma miłymi osobami,widzę też parę reklam i poza tym nic. Z tego co wiem stanowimy około 2% mieszkańców a mam wrażenie jak bym był tu sam. O co chodzi ? Pozdr...Marek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
keramxxx napisał:
Witam wszystkich. Jestem osobą otwartą, szczerą i bezpośrednią.Nigdy nie miałem problemów towarzyskich. Do Norwegii przyleciałem dwa miesiące temu, a tu wszystko się obróciło o 180^. Polacy wydają mi się zaszczuci ,nie zależnie czy to na tym portalu czy w realu. Przez trzy tygodnie rozmawiałem na MojejNorwegii z dwoma miłymi osobami,widzę też parę reklam i poza tym nic. Z tego co wiem stanowimy około 2% mieszkańców a mam wrażenie jak bym był tu sam. O co chodzi ? Pozdr...Marek

Zapewne jestes abstynentem, stad twoje trudnosci. Wiekszosc swietnie sie bawi, no ale do tego trzeba upasc zarzygany.
Druga mozliwosc jest taka, ze czytasz ksiazki a to gorsze niz dzuma.
Przemysl swoje zachowanie, å wnet twoje otoczenie obrodzi rodakami.

...za røk bedziesz marzyl o samotnosci jak zolnierz w stalagu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze. Vaskedamy szukają bogatego Nora, aby ich uczynił księżniczką, a faceci są zapracowani, albo pijani. Wiec nie ma z kim pogadać. Ale to normalne na obczyźnie i tego się nie zmieni!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
RODZIUNIA FF
(RODZIUNIA)
Wiking
michol ale zes dowalil....bogatego a moze poprostu faceci przestali sie starac a kobiety bardziej szanowac??????????????????????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
RODZIUNIA napisał:
michol ale zes dowalil....bogatego a moze poprostu faceci przestali sie starac a kobiety bardziej szanowac??????????????????????????????????????

To jest doskonaly temat dla naszych dzielnych sosjolozek z polyszkonekszyn! A nie poziom wyobcownia na obczyznie i skutecznosci bicia dzieci w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Karol.Ky napisał:

To jest doskonaly temat dla naszych dzielnych sosjolozek z polyszkonekszyn! A nie poziom wyobcownia na obczyznie i skutecznosci bicia dzieci w Norwegii.

hmm
ale one mają głęboko chrześcijański background
i nie będą dyskutować z kimś, kto nie nosi krzyżyka na szyi, a ma jakiś wisiorek new age
jeszcze za podczłowieka wezmą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jasta102 napisał:
Karol.Ky napisał:

hmm
ale one mają głęboko chrześcijański background
i nie będą dyskutować z kimś, kto nie nosi krzyżyka na szyi, a ma jakiś wisiorek new age
jeszcze za podczłowieka wezmą

Myslisz? A te wszystkie "mondre" socjolozki co udzielaja wywiady np. na youtubie deklaruja sie jako ateistki. Podczlowieka, a jak za jakiegos szamana albo poganina?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
keramxxx napisał:
Witam wszystkich. Jestem osobą otwartą, szczerą i bezpośrednią.Nigdy nie miałem problemów towarzyskich. Do Norwegii przyleciałem dwa miesiące temu, a tu wszystko się obróciło o 180^. Polacy wydają mi się zaszczuci ,nie zależnie czy to na tym portalu czy w realu. Przez trzy tygodnie rozmawiałem na MojejNorwegii z dwoma miłymi osobami,widzę też parę reklam i poza tym nic.
no bo tu jest Królestwo, a nie Polsza
do UE należymy już od 10 lat i polskie Damy zdążyły zmądrzeć trochę
teraz żadna normalna nie poleci na czarne okulary i brodę potencjalnego gołodupca w potrzebie
dostosuj bajerę
i jak chcesz zamoczyć to puszczaj coś tak
cześć
jestem zbrojarz betoniarz. mam stałą pracę w Skanska i 268 na godzinę
jestem samotny i jak byś miała chwilę czasu to ja zrezygnuję z nadgodzin i możemy się puknąć na próbę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(keramxxx)
Wiking
Na pewno tak zrobię Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
RODZIUNIA FF
(RODZIUNIA)
Wiking
wiecie co???? poprostu nic nie napisze na ten temat..wielkie nic ....faceci i wasze spostrzeganie swiata ....w jakim kregu wy sie obracacie????jakie kobiety spotykcie na swoich drogach ????intrygujace...mozna by sie zajac ta sprawa....doglebnie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok