Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wymiana - Norwegia

Czytali temat:
(327 niezalogowanych)
4 Posty
M M
(Oluto)
Wiking
Mam pytanko?
czy jak wymienialiscie prawko z polskiego na norweskie to czy sprawdzali was fizycznie czy byliscie w polsce 6 miesiecy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Oluto napisał:
Mam pytanko?
czy jak wymienialiscie prawko z polskiego na norweskie to czy sprawdzali was fizycznie czy byliscie w polsce 6 miesiecy?

a co na polskim nie potrafisz jezdzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gargamello napisał:
Oluto napisał:
Mam pytanko?

a co na polskim nie potrafisz jezdzic

dalej nie rozumiesz, że coraz więcej ludzi się brzydzi faktu urodzenia Polakiem?
i każdy innokrajowy dokument daje im poczucie, że odcięli się od swojego ogona
oj żebyś ty widział z jaką euforią ludzie opijają np otrzymanie amerykańskiego paszportu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
M M
(Oluto)
Wiking
nie rozumiecie o co mi chodzi. Nie chce Wam ublizac jak jedziecie po mnie. Dorobilem tzn tunge kategorie czyli na ciezarowki autobusy i przyczepy. Pracodawca zada norweskiego prawka a zeby bylo to polskie wazne to musisz przebywac w polsce 6 miesiecy jak mieszkasz powyzej 5 lat w norwegii. I cce naklamac w staten ze bylem a naprawde to nie bylem i pytam sie czy moze mial ktos taka sytuacje czy sprawdzaja fizycznie albo jak to robia inaczej?
Widac ze macie prawka na wyzsze kategorie. Nie bede sie znizal do Waszego poziomu i po Was jechal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Oluto napisał:
nie rozumiecie o co mi chodzi. Nie chce Wam ublizac jak jedziecie po mnie. Dorobilem tzn tunge kategorie czyli na ciezarowki autobusy i przyczepy. Pracodawca zada norweskiego prawka a zeby bylo to polskie wazne to musisz przebywac w polsce 6 miesiecy jak mieszkasz powyzej 5 lat w norwegii. I cce naklamac w staten ze bylem a naprawde to nie bylem i pytam sie czy moze mial ktos taka sytuacje czy sprawdzaja fizycznie albo jak to robia inaczej?
Widac ze macie prawka na wyzsze kategorie. Nie bede sie znizal do Waszego poziomu i po Was jechal

to ci nowosc w twojej dlugoletniej karierze za granica. Po tylu latach nie wiesz jak to zalatwic?

Chyba chodzi Ci o tunge klasser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
M M
(Oluto)
Wiking
tak masz racje doradz cos jak mozesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
M M
(Oluto)
Wiking
nie wiem co robic jak to obejsc lub zalatwic doradzcie cos bo za dwa dni wybieram sie do staten!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
a pracowales przez caly twoj pobyt w norge legalnie? czy pracowales rowniez na czarno badz nie pracowales?

i szczerze mowiac to pierwszy raz slysze aby trzeba bylo byc w PL pol roku zeby prawko bylo wazne ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok