Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Emigracja do Norwegii - proszę o naprowadzenie - Norwegia

Czytali temat:
Rafał Gadomski (2433 niezalogowanych)
5 Postów
Michał Frucz
(MichalFrucz)
Wiking
Witam serdecznie
Poszukuje wiadomości na temat emigracji do Norwegii.
MAm 36lat jestem inż. po Politechnice,zajmuje się spawalnictwem i konstrukcjami stalowymi, wykonuje prototypy, buduje i pzrerabiam motocykle, żona jest farmaceutą, mamy 2 dzieci. Baterie nam się wyczerpują w tym kraju gdzie ciągle napotykamy się na trudności, złodziejstwo i prywatę. Byliśmy kilka lat temu w GB. przyjechaliśmy wychować dzieci do Polski ale to chyba nie była dobra decyzja.
Jeżeli ktoś może niech pokieruje gdzie szukać na forum.
Pozdrawiam Michał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Michał Frucz
(MichalFrucz)
Wiking
dzięki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czesio.:* napisał:
inżyniery ehh...
eee tam inżynier
pijaczyna jakiś
nad kieliszkiem się modli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
MichalFrucz napisał:
Witam serdecznie
Poszukuje wiadomości na temat emigracji do Norwegii.
MAm 36lat jestem inż. po Politechnice,zajmuje się spawalnictwem i konstrukcjami stalowymi, wykonuje prototypy, buduje i pzrerabiam motocykle, żona jest farmaceutą, mamy 2 dzieci. Baterie nam się wyczerpują w tym kraju gdzie ciągle napotykamy się na trudności, złodziejstwo i prywatę. Byliśmy kilka lat temu w GB. przyjechaliśmy wychować dzieci do Polski ale to chyba nie była dobra decyzja.
Jeżeli ktoś może niech pokieruje gdzie szukać na forum.
Pozdrawiam Michał.

Wlasnie znalazlem wypowiedz jednego z naprowadzajacych z tego forum.
Gagatek jeden naprowdza w ten sposob:

Raz piszesz o zakłamanej historii a raz o okradaniu.
Po za tym nie odpowiedziałeś na podstawowe pytania, odwracając głupio kota ogonem robiąc głupie minki. To albo chcesz poważnej dyskusji albo dokładnie jak kaczor i moher tylko twoja prawda ma rację.
Mnie nikt w Polsce nie okradał i nadal nie okrada.
Nie chciałem się uczyć w szkole, to w dorosłym życiu pracowałem ciężko fizycznie.
Jak poszedłem po rozum do głowy, to skończyłem szkołę i usiadłem za biurkiem.
Koledzy z takimi wizjami jak ty w tym samym czasie, włóczyli się po wiecach i strajkowali, dzisiaj mają mniej niż zero.
Może określ się najpierw jaką to Polskę chciałbyś mieć dzisiaj.

Jest jeszcze rzadowe naprowadzanie po obejrzeniu, ktorego mam dreszcze.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Michał Frucz
(MichalFrucz)
Wiking
Słuchajcie, nie zamieściłem postu żeby sobie pogadać z nudów. Po cholerę piszecie jakieś głupoty, które mnie nie interesują i nie są istotne. Ale takie fora mają to do siebie....jest potwierdzenie. Szkoda, mogło by być pomocne wielu ludziom. cześć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Michał Frucz
(MichalFrucz)
Wiking
zajebiste skarpety i sandałki .....ja piernicze, skąd żeś wziął to foto bo zakładam, że taki gość jak ty ma zajebiste wszytstko łacznie z zajeb....poczuciem estetyki...hahahahha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(szmit77)
Wiking
witam
mam nietypową sprawę, potrzebuje kogos zaufanego aby kupil mi cos w sklepie w okolicach oslo centrum i wyslał do mosjoen
czy znajdzie się ktoś uprzejmy?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
MichalFrucz napisał:
zajebiste skarpety i sandałki .....ja piernicze, skąd żeś wziął to foto bo zakładam, że taki gość jak ty ma zajebiste wszytstko łacznie z zajeb....poczuciem estetyki...hahahahha
ten w bioooolych skarpetach i sandalach to taki cwok spod slomnik ,co go z UK wydupcyli i wyladowal w Norge zreszta wyglad mowi sam za siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok