Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prosze uzytkownikow o podpowiedi lub spostrzezenia - Norwegia

Czytali temat:
rajmund bujnowski (775 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
BARDZLO PROSZE [b]ALE TYKO UZYTKOWNIKOW motocykli i skuterow o podpowiedzi w temacie zamieszczonym dziale "Praca biznes podatki formalnosci i urzedy" : MOTOROWEREM W NORWEGII?NAPRAWDE TYLKO POSIADACZY LUB UZYTKOWNIKOW moja prosba wynika z opserwacji ze w obojetnie jakim temacie poruszanym na tym forum jest wiecej niekompetencji, pseldo dowcipu a nawet hamstwa niz konkretnych i pomocnych informacji. Moze przesadzilem - urazonych moja bezposrednioscia PRZEPRASZAM , ale jako "swiezy" uczestnik oczekuje i prosze (moze odwrotnie prosze i oczekuje) odpowiedzi kture pozwolom mi i kolejnym nowym ludziom uniknoc niepotrzebnych klopotow. LUDZIE JEZELI JAKIES PYTANIE ZADANO NA TYM FORUM PORAZ SETNY TO SKIERUJCIE CZLOEIKA DO ODPOWIEDNIEGO LINKU LUB NIE PISZCIE NIC TO ZNACZNIE LEPSZE O KOSLIWYCH UWAG. Pozdrawiam Mieczyslaw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pozdrawiam hamów
polskich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
jasta102 napisał:
pozdrawiam hamów
polskich
DROGI JASTA102 MAsZ POSTOW ZE GLOWA BOLI JEZELI WSZYSTKIE SA NA TYM POZIOMIE TO NIC TYLKO GRATULOWC. ZASTANAWIAM SIE CZY TY CZYTAC NIE UMIESZ CZY MASZ PROBLEM ZE ZROZUMIENIEM TRESCI. CZLOWIEKU JA NAPRAWDE OCZEKUJE POMOCY A NIE PSELDO DOWCIPU Jezeli niemozesz sie powstrzymac to otworz nowy temat: FORUM DOWCIPNYCH, KOSLIWYCH, LUB NIE ZWIZANYCH Z TEMATEM ODPOWIEDZI, w takim temacie mozesz pisac co chcesz i nie spotkasz sie z zadna krytyka - wrecz przeciwnie ja sam sam chetnie wezme udzial w takim temzcie i nabije sobie postow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
tatang napisał:
BARDZLO PROSZE [b]ALE TYKO UZYTKOWNIKOW motocykli i skuterow o podpowiedzi w temacie zamieszczonym dziale "Praca biznes podatki formalnosci i urzedy" : MOTOROWEREM W NORWEGII?NAPRAWDE TYLKO POSIADACZY LUB UZYTKOWNIKOW moja prosba wynika z opserwacji ze w obojetnie jakim temacie poruszanym na tym forum jest wiecej niekompetencji, pseldo dowcipu a nawet hamstwa niz konkretnych i pomocnych informacji. Moze przesadzilem - urazonych moja bezposrednioscia PRZEPRASZAM , ale jako "swiezy" uczestnik oczekuje i prosze (moze odwrotnie prosze i oczekuje) odpowiedzi kture pozwolom mi i kolejnym nowym ludziom uniknoc niepotrzebnych klopotow. LUDZIE JEZELI JAKIES PYTANIE ZADANO NA TYM FORUM PORAZ SETNY TO SKIERUJCIE CZLOEIKA DO ODPOWIEDNIEGO LINKU LUB NIE PISZCIE NIC TO ZNACZNIE LEPSZE O KOSLIWYCH UWAG. Pozdrawiam MieczyslawJesteś Mieczysławie dyslektykiem czy tylko leniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
klimek napisał:
tatang napisał:
BARDZLO PROSZE [b]ALE TYKO UZYTKOWNIKOW motocykli i skuterow o podpowiedzi w temacie zamieszczonym dziale "Praca biznes podatki formalnosci i urzedy" : MOTOROWEREM W NORWEGII?NAPRAWDE TYLKO POSIADACZY LUB UZYTKOWNIKOW moja prosba wynika z opserwacji ze w obojetnie jakim temacie poruszanym na tym forum jest wiecej niekompetencji, pseldo dowcipu a nawet hamstwa niz konkretnych i pomocnych informacji. Moze przesadzilem - urazonych moja bezposrednioscia PRZEPRASZAM , ale jako "swiezy" uczestnik oczekuje i prosze (moze odwrotnie prosze i oczekuje) odpowiedzi kture pozwolom mi i kolejnym nowym ludziom uniknoc niepotrzebnych klopotow. LUDZIE JEZELI JAKIES PYTANIE ZADANO NA TYM FORUM PORAZ SETNY TO SKIERUJCIE CZLOEIKA DO ODPOWIEDNIEGO LINKU LUB NIE PISZCIE NIC TO ZNACZNIE LEPSZE O KOSLIWYCH UWAG. Pozdrawiam MieczyslawJesteś Mieczysławie dyslektykiem czy tylko leniem?

został wychowany bez pasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Ala za to ty wychowales sie w atmosfeze rodzinnej przemocy i wyrosles na mondrusia. BRAWO. powiedz mi; teroryzujesz tez swoich bliskich obecnie, pewnie tak bo jak mozna wyrosnac na porzadnego czlowieka bez pasa........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Klimek a ty to pewmnie jestes doskonaly w kazdym calu, denerwuja cie ludzkie ulomnosci, to zrozumiale....Wazna jest forma nie tresc? wazne jest jak wygladasz a nie jakim jestes czlowiekiem!!! Czy jestem dyslektykiem ? - pewnie tak , napewno niejestem zarozumialcem czy hamem. Ty tez miales trudne dziecinstwo jak Jasta 102 ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Vcds1 napisał:
www.toll.no/
www.gjensidige.no/privat
Dziekuje i pozdrawiam ; Mieczyslaw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj