Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zamiana bagażu na lotnisku Oslo-Gardermoen - Norwegia

Czytali temat:
(1544 niezalogowanych)
6 Postów
Bartłomiej Malesza
(bartek85)
Wiking
Witam. Wczoraj tj. 16.01.2010 na lotnisku ktoś przez pomyłkę wziął nie swój bagaż. Szukam osób które leciały wczoraj z Goleniowa do Oslo. Bagaż należy do mojej dziewczyny, są w nim jej wszystkie ciuchy. to dla nas bardzo ważne. i tu apel do forumowiczów, jeżeli ktoś z waszych znajomych przylatywał wczoraj do Oslo i może coś w tej sprawie wiedziec, proszę o jakiś kontakt. Wiem tyle że bagaż na pewno nie został jeszcze zwrócony na lotnisko, już to sprawdzałem.

ps torba jest na nazwisko Wiśniewska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jezeli przyjmiesz moja rade - nie wiadomo czy ktos wziął przez pomyłke, bo byc moze bagaz wcale nie przylecial do Oslo. Ja mialam taka sytuacje, moja walizka z ubraniami dzieci, jedzeniem dla niemowlaka i pieluchami zostala w Oslo, a ja w Krakowie o 22giej na lotnisku... Zgłosiłes zaginiecie bagazu? Jesli sie nie znajdzie, nalezy sie odszkodowanie. Trzeba spisac protokół. Póki co musicie kupic nowe rzeczy, wiem ze moze człowieka szlag trafic, ale ja niestety tez musiałam, bo torbe mi dowieżli po 8 dniach, po 7 ja dopiero znależli. Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartłomiej Malesza
(bartek85)
Wiking
zgłaszane było na lotnisku zaginięcie bagażu. wiem że może byc tak jak mówisz ale sprawdzam każdą ewentualnośc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No to dobrze zrobiliście. zatrzymajcie rachunki za ubrania, bo jezeli torba sie nie znajdzie, to przedstawicie je w reklamacji. Moze to i czarny scenariusz, ale moze tez byc tak, ze twoja dziewczyna za kilka dni znajdzie swoje rzeczy na allegro - oby nie. W kazdym razie nie załamujcie sie, wielu ludziom sie to juz przydarzyło, ale sie wyjaśniło w wiekszosci przypadków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartłomiej Malesza
(bartek85)
Wiking
mam nadzieję że i tym razem się wszystko wyjaśni, ale zobaczymy co będzie dalej. z tego co już się dowiedział mój brat to bagaż na pewno jest w oslo. teraz tylko pytanie gdzie???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
pewnie jutro o 14 zadzwonia i przywiaza do domu ,ja tak mialem tylko kielbasa sie rozmrozila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartłomiej Malesza
(bartek85)
Wiking
właśnie dzwonili, przywiozą o 22.00. oby jak najmniej takich sytuacji....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
poprawili sie w niedziele pracuja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartłomiej Malesza
(bartek85)
Wiking
jak powiedzieli tak zrobili. pracownik lotniska był punktualnie. chwała im za to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok