Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mariusz baginski (872 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
valdez,po co sie chwalic tym wysokim zasilkiem
masz maksymalny zasilek,bo doginales pewnie swiatek piatek po 10 godzin
ale zasilek sie skonczy,a Ty wypadasz z rynku pracy i do domciu,a oni sobie spokojniutko z ta marna pensyjka beda zyc dalej
Norwegowie tego nie potrzebuja,ani wiecej pracowac,ani wiecej zarabiac,ani isc na zasilek
tu jest inna mentalnosc narodu,ktorej kompletnie jak widze nie rozumiesz
a jezeli nie wiesz dlaczego powinno placic sie podatki to Ci powiem....
1 jakby valdez sie zle poczul i potrzebowal wezwac pogotowie
2 jakby valdeza napadli i chcialby pomocy policji
3 jakby valdezowi sie dom zapalil i chcialby valdez,zeby straz pozarna przyjechala
4 zeby nav mial z czego wyplacic valdezowi zasilek
itd
itd
itd
i to samo sie tyczy panow z "nielegalnych busow"
czy Ty myslisz,ze w Norwegii pieniadze do budzetu panstwa sie dodrukowuje jak ich zaczyna brakowac?
wyprowadzam Cie z bledu,ze nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
valdez76 napisał:
Moja rada!!!!Nie pij tyle giovi2,pomyśl zanim coś napiszesz

Dziekuję za radę,aczkolwiek nie prosiłam o nią ani jej nie potrzebuję.Jedyną osobą,która nie myśli nad tym co pisze jesteś Ty.Gdyby było inaczej to nie pisałbyś do mnie na priv,że cenisz ludzi z własnym zdaniem i zapraszasz mnie do prywatnej dyskusji.Prześpij sie,jutro będzie nowy dzień.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
valdez76 napisał:
Nikogo nie napadam,nie wywyższam się ,że byłem brygadzistą...jak sugerujesz..Firma padła bo szef poprostu wyprał trochę kasy,na forum jestem krótko,w Norwegii pewnie ze dwa razy dłużej jak Ty,ale się nie obrażam na zaczepki.ale dawaj dalej,co mi jeszcze chcesz dowalić?Żonaty,elektronik,dzieciaty,po wojsku( marynarka),nie mam karty wędkarskiej.....czekam...P>SGłosowałem na Tuska w wyborach parlamentarnych i Kaczyńskiego w Prezydenckich

Czekam ...na zjebkę!!!!

Po wojsku została ci tylko marynarka?? A czemu na Kaczucha głosowałes? Trza było na Korwina Mikke. No i przyznaj sie gdzie postawiłes krzyżyk podczas referendum w sprawie wejscie Polski do Unii Europejskiej, bo ja nie uległam propagandzie i nawet odmówiłam robienia wody z mózgu u mnie w pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
truskawkowa napisał:
valdez,po co sie chwalic tym wysokim zasilkiem
masz maksymalny zasilek,bo doginales pewnie swiatek piatek po 10 godzin
ale zasilek sie skonczy,a Ty wypadasz z rynku pracy i do domciu,a oni sobie spokojniutko z ta marna pensyjka beda zyc dalej
Norwegowie tego nie potrzebuja,ani wiecej pracowac,ani wiecej zarabiac,ani isc na zasilek
tu jest inna mentalnosc narodu,ktorej kompletnie jak widze nie rozumiesz
a jezeli nie wiesz dlaczego powinno placic sie podatki to Ci powiem....
1 jakby valdez sie zle poczul i potrzebowal wezwac pogotowie
2 jakby valdeza napadli i chcialby pomocy policji
3 jakby valdezowi sie dom zapalil i chcialby valdez,zeby straz pozarna przyjechala
4 zeby nav mial z czego wyplacic valdezowi zasilek
itd
itd
itd
i to samo sie tyczy panow z "nielegalnych busow"
czy Ty myslisz,ze w Norwegii pieniadze do budzetu panstwa sie dodrukowuje jak ich zaczyna brakowac?
wyprowadzam Cie z bledu,ze nie

Truskawkowa, a to sie tych pieniążków nie bierze z tajnych kont w Szwajcarii?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Gdybym miał tak potężny zasiłek to raczej bym się nie przejmował że zapłacę 20 kr więcej za autobus
ba, z taką kasą to bym nawet taksówką na lotnisko jeździł

Niestety, nie każdemu dane...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok