Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wiarygodnosc ! - Norwegia

Czytali temat:
(385 niezalogowanych)
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Jako nowy tutaj, zastanawiam sie nad........wiarygodnoscia strony.
Doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze zeby utrzymac taka strone na jakims tam poziomie, potrzebne sa na to pieniadze. Najlepszym sposobem na ich zdobycie jest publikacja reklamy, tak jak to slusznie jest tutaj czynione. Jedna rzecz to utrzymanie strony a druga to utrzymanie jej jakosci. Gdy czytam reklame " Kredyt samochodowy w Norwegii " mam jednak watpliwosci co do jakosci tej proponowanej uslugi. Nie mozna brac chyba powaznie ogloszenia w ktorym w jednym miejscu mowi sie ze jednym z kryteriow przyznania kredytu jest posiadanie udzialu wlasnego i pare linijek dalej, ze mozna uzyskac 100% kredytu. Pytaniem jest: w jakim stopniu ta firma jest wiarygodna? Ot, takie sobie rozwazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A myslisz ze kogos obchodzi wiarygodnosc reklam o ile reklamodawcy placa za reklame? Przeciez dlatego to jest reklama a nie obiektywny artykul o jakims produkcie. Wszystkie portale przyjmuja reklamy jesli reklamodawca placi a reklama nienarusza prawa (np. nie moga reklamowac burdelu w kraju gdzie cos takiego jest nielegalne).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Oczywiscie ze wiem ze tak niestety jest. Nie znaczy to jednak ze tak powinno byc. Sa w koncu firmy, ktore klamliwych reklam nie zamieszczaja u siebie i decyduja co zamiescic u siebie a czego nie. Mysle ze na dluzsza mete to oplaci sie byc wybiorczym w zamieszczaniu reklam bo z czasem stworzy to bardziej wiarygodny image wsrod uzytkownikow. Nie koniecznie przeciez trzeba sie prostytuowac bo to przynosci pieniadze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tyle ze dzis chyba nikt niepodchodzi powaznie do reklam i nie wierzy slepo ze to co pisze w reklamie to jest prawda? No moze jakichs ludzi jeszcze i dzis uda sie nabrac, lecz te osoby ktos by i tak nabral chociazby domokrazca sprzedajcy odkurzacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marta F
(MartaF)
Nowicjusz
Panie Karolu, mogę zapewnić, że portal MojaNorwegia.pl współpracuje jedynie z uczciwymi reklamodawcami, którzy świadczą usługi na najwyższym poziomie. Naszym partnerem w zakresie kredytów jest firma Eiendomsfinans, która cieszy się dobrą opinią i pomogła już wielu naszym czytelnikom w uzyskaniu kredytu w Norwegii. Reklama, o której Pan mówi jest formularzem, który należy wypełnić, jeśli jest się zainteresowanym kredytem na samochód w Norwegii – po wypełnieniu formularza z osobą zainteresowaną kontaktuje się doradca finansowo-kredytowy, który przedstawia warunki kredytu Nie piszemy, że każdy może liczyć na 100% finansowania, ponieważ warunki uzyskania kredytu ustalane są indywidualnie. Mam nadzieje, że rozwiałam wątpliwości Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Karol po prostu ma focha bo chciałby auto a nie spełnia kryteriów.
Reklama rzadzi się swoimi prawami , ma zachęcić klienta do zakupu produktu , często potem przychodzi rozczarowanie ale kogo to obchodzi , produkt sprzedany statystyka w górę to się nazywa reklama.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
No coz, opisalem tylko sposob w jaki ja odebralem te reklame. Juz tak jest w swiecie marketingu, ze to potencjalny klient decyduje czy reklama jest skuteczna czy nie W zaden sposob nie podwazam intencji oferty bo nie mam do tego przeciez podstaw. Zastanowilem sie jedynie nad tym, ze podane sa przeciwstawne sobie wiadomosci, to wszystko Wbrew pozorom, domyslam sie , ze warunki kredytu sa ustalane indywidualnie. Po co wiec stwarzac sytuacje, ktora wywoluje watpliwosci? Reklam i ofert na kredydty jest duzo i klient wybiera te ktore nie wywoluja watpliwosci.
Nie krzycze, nikogo nie obrazam ani nie wyzywam ..................wyrazam tylko swoje zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok