Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1252 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ksm35 napisał:
zadałem proste pytanie prosząc o info podpowiedż lub porade
Z tego co sprawdziłem , to nie tylko na Tym Forum , zadałeś to durne pytanie chamidło !!!
---
I jak widać to tylko Tutaj dostałeś odpowiedz , i jeszcze wszarzu, ciepiesz się jak śmieć w hasioku ... !!!
---
Aż się prosisz , by ci ktoś ryja oklepał porządnie ... !!!
---
Wkurwiaj dalej , to akurat może i trafisz jak znalazł ...
Sieroto społeczny ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
ksm35 napisał:
zadałem proste pytanie prosząc o info podpowiedż lub porade ale widzę że jak zwykle odbiegacie od tematu np pisownia gramatyka itd jak zwykle trzeba zgnoić na forum bo zawsze sie znajdą cwaniaczki co tylko szukają zaczepki do zgnojenia!
nie wiem ile już tu jesteście w No i mało mnie to obchodzi ale jak zwykle zawiść polaka dla polaka nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki za pozytywne info od normalnych ludzi na forum

MY NA FORUM nie jesteśmy ŻADNYM BIUREM informacyjnym i nie mamy ŻADNEGO obowiązku o czymkolwiek kogokolwiek Informować ... !!!.
---
Jeżeli ci nie Pasi , Nasza Forma Informacyjno Edukacyjna , To PASZOŁ VON do Urzędu ...!!!
Tam dostaniesz krótkie i rzetelne Info ...!!! .
---
Tobie nie chce się ruszyć DUPY w własnej sprawie , bo zasuwasz jak niewolnik ...!!! .
AMy Mamy jeszcze Krótko i uniżenie informacje udzielać ...
A spadaj na pozostałe dwa Fora ... tam ci udzielą info po tygodniu ...
Rzeczowo i treściwie ... PAJACU ...

Jak widze Twoje komentarze tego typu, to przypomina mi sie jak sobie radziles jak przyjechales na goscinne wystepy do Oslo. Jak Andzia w malinach. A na forum zgrywasz cwaniaka. Po co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
yzia napisał:
Gabriel napisał:
ksm35 napisał:
zadałem proste pytanie prosząc o info podpowiedż lub porade ale widzę że jak zwykle odbiegacie od tematu np pisownia gramatyka itd jak zwykle trzeba zgnoić na forum bo zawsze sie znajdą cwaniaczki co tylko szukają zaczepki do zgnojenia!
nie wiem ile już tu jesteście w No i mało mnie to obchodzi ale jak zwykle zawiść polaka dla polaka nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki za pozytywne info od normalnych ludzi na forum

MY NA FORUM nie jesteśmy ŻADNYM BIUREM informacyjnym i nie mamy ŻADNEGO obowiązku o czymkolwiek kogokolwiek Informować ... !!!.
---
Jeżeli ci nie Pasi , Nasza Forma Informacyjno Edukacyjna , To PASZOŁ VON do Urzędu ...!!!
Tam dostaniesz krótkie i rzetelne Info ...!!! .
---
Tobie nie chce się ruszyć DUPY w własnej sprawie , bo zasuwasz jak niewolnik ...!!! .
AMy Mamy jeszcze Krótko i uniżenie informacje udzielać ...
A spadaj na pozostałe dwa Fora ... tam ci udzielą info po tygodniu ...
Rzeczowo i treściwie ... PAJACU ...

Jak widze Twoje komentarze tego typu, to przypomina mi sie jak sobie radziles jak przyjechales na goscinne wystepy do Oslo. Jak Andzia w malinach. A na forum zgrywasz cwaniaka. Po co?

Bo juz moze sznurowki sam potrafi ogarnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
yzia napisał:Jak widze Twoje komentarze tego typu,
... to przypomina mi sie jak sobie radziles jak przyjechales na goscinne wystepy do Oslo.
Jak Andzia w malinach.
A na forum zgrywasz cwaniaka.
...................Po co? ............

PO TO , by Inni ... nie byli tak tępi ... jak Ja , według Twojej Wiedzy z Reala ... !!!

---
Ja jadąc do Oslo Prosiłem tylko te Osoby o pomoc które brały udział w KONKRETNEJ IMPREZIE ...!!! .
---
Czy Twoim zdaniem jest to równoważne z tym co wyprawia Ten Gość !? .
---
JA NIKOGO Z WAS NIE WYZYWAŁEM , JAK MI POMOGŁYŚCIE ... !!! .
---
Może najpierw , przeczytaj cały ten temat od początku , a dopiero następnie wydawaj Opinię ... ! .
---
---
A tak a propos , to w tym Roku , również bydym szukał sznurówek ...!!!.
Coby tradycji było zadość ...
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(ksm35)
Wiking
A może byłes przescieradłem?ze tak bardzo cie to interesuje?Oslo?????!!!!!!!!
A na forum zawsze znajdą sie paranoiki którzy tylko i wyłącznie szukają zaczepki i milion komentarzy zbytecznych
forum na mojej norwegii to jedna wielka ściema!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ksm35 napisał:

forum na mojej norwegii to jedna wielka ściema!!!!!!!!!!

wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
No to - siema!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
po co tyle p########a na jeden głupi temat

wystarczy isc do skatteetaten w stavanger, wypełnić jeden formularz i po problemie. Mozna też to zrobic w oslo ale bedzie dłuzej trwało a przez altinna nie zawsze sie udaje gdyż to norwegia i wszechobecne zacofanie technologiczne w urzędach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ksm35 napisał:
Witam!
Przeprowadziłem się z Oslo do Stavanger w listopadzie 2013
gdzie sie zameldować w Stavanger ? najlepiej przez internet bo nie mam kiedy tego zrobić w dni powszednie!
proszę o info

a jak i gdzie zameldowales sie po raz pierwszy (zglosiles przeprowadzke do Stavanger)????

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok