Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyska2001 (5903 niezalogowanych)
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
patim napisał:
bo nieuki nic nie potrafia
i zal dupe sciska ze Polacy potrafia

Nasi za to potrafia..tylko ze za chujowe pieniadze..w tym problem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
Polakożerco polonofobie wez napisz w gazecie ,, zydowskie obozy koncentracyjne ,,

to zobaczycz co znaczy dyplomacja zagraniczna

jełopie ja się tylko pytałem
dlaczego zarazy wszędzie nie lubią, gdzie by się nie pojawiła
i to zwykli ludzie jej nie lubią, a nie rządy
rządy i poszczególne partie durniu wyczuwają jedynie nastroje społeczeństwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
bo wygladaja tak ja ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
patim napisał:
bo wygladaja tak ja ty

eeee.....to jasiu zanim w swiat wyruszyl....wąsa pewnie długo dumnie nosił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale ja o tym drugim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Michał Marchewa
(MichalMarchewa)
Wiking
Zyjemy w Norwegi czytamy gazety i co? Polaker to polaker tamto!!!!!!! Niby to my szmuglujemy wodke papierosy na szeroka skale norki widza slysza i gadaja w innych krajach tak samo nie slychac o litwinach ruskich tylko o nas. Ruskie statkami szmugluja kontrabandy wielkosci tirow i co? I nie slychac nic na ich temat ale rusek czy litwin nie stanie w centrum miasta i ne bedzie gadal vodka cigaretes jak nasi rodacy. Rusek dorobi sie na przemycie lub innych walkach i co???? Nie rzuca sie w oczy wrecz przeciwnie obdarte buty i dzinsowa kurtka na korzuchu a my???????????? Odrazu fura skora i komora........ Jak sie zachowujemy tak mamy. Polak nie potrafi zyc wedlug przyslowia WESZLES MIEDZY WRONY KRAKAJ TAK JAK ONE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
bo jestesmy zadufanymi w sobie malymi samolubami z kompleksem niedocenienia i poczuciem wyzszosci; nie da sie tego przelknac, nie da sie tego zignorowac...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
mirek mirek
(osiolek)
Wiking
Bo narzekamy stekamy idziemy na latwizne kombinujemy kradniemy nie potrafimy nic tylko psuc dlatego nas nie lubia nie pisza o czechach rumunach tylko o nas poprostu robimy wstyd wszedzie mysle ze nasze dzieci to zmienia ale nie my
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(kolodziejka)
Wiking
Oj tam, ja spotykam się z opinią, że jesteśmy, weseli, pracowici i robimy najlepsze imprezy z polską wódką... Ale opinia może się zmienić i możemy wyjść na niewykształconych seksoholików, którzy dzień zaczynają i kończą upojeniem alkoholowym, bo : NA NORWESKIM MTV BĘDĄ PUSZCZAĆ WARSAW SHORE!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
kolodziejka napisał:
Oj tam, ja spotykam się z opinią, że jesteśmy, weseli, pracowici i robimy najlepsze imprezy z polską wódką... Ale opinia może się zmienić i możemy wyjść na niewykształconych seksoholików, którzy dzień zaczynają i kończą upojeniem alkoholowym, bo : NA NORWESKIM MTV BĘDĄ PUSZCZAĆ WARSAW SHORE!

chyba Warsaw Whores
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok