Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomysl dla tych "szukajacych" - Norwegia

Czytali temat:
(564 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
www.nordlys.no/nyheter/article7085849.ece

Pomyslowy Bulgar przyjechal do Norwegii na rowerze i udalo mu sie wzbudzic litosc norskow tak ze nawet w komentarzach zamiast domagac sie zeby spier... to pisza ze ktos powinien dla niego miec prace bo napewno cos potrafi

Wiec pewnie i jakas prace dostanie skoro norska go szkoda, wiec zuliki oraz inni tego typu poszukiwacze niech wsiadaja na rowery i rozbija camping w jakims miasteczku niezapominajac oblezyc NAV w celu "økonomisk nødhjelp" aka doraznej ekonomicznej pomocy Niec norski poczuja co maja dzieki socjalista oraz hamulcowym sekciarza&pseudoekologa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Myślisz że osobnik podjeżdżajacy na kocie pod NAV załapałby się na jakąś zapomogę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Watpliwa sprawa bo kotow aby uciagnely wozek z osobnikiem trzeba by chyba z 50 jak nie 100.... a to juz podpada pod mattilsynet i warunki zycia tych kotow a wtedy to zamiast zapomogi bot (kare) dac moga....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Łukasz Dziubeła
(luka178)
Wiking
Witam Pana.
Jestem producentem!
Ja piszę do pana z Polski z zapytaniem czy nie był by pan może zainteresowany współpracą ja mógłbym panu wysyłać domki letniskowe-działkowe, drewutnie itp. Łatwy montaż jest tych domków. Proszę o kontakt. Zdjęcia mogę wysłać emailem gdyby pan był zainteresowany. Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok