Zwracam sie do srodowiska polskiego o pomoc w celu usuniecia groznej bandy przestepcow z mojego osiedla na Nedre Maihaugen na Gulset w Skien. Wszyscy pochodza z Polski. Jedyna osoba w tej grupie ktora znam osobiscie jest mezczyzna o pseudonimie NA, pianista z Krakowa w wieku ok.70 lat. Jest to dosc liczna grupa kobiet i mezczyzn w mlodym wieku. Dwaj z nich wystepuja pos pseudonimem Hujo i Barten (wysoki mezczyzna z malym ciemnym wasikiem). Terroryzuja mlode Norwezki i zmuszaja je do uprawiania seksu. Twierdza ze podpisali umowe z blizej nieokreslonymi wladzami i ze aneks do umowy mowi ze maja pierwszenstwo do seksu ze wszystkimi kobietami na terenie calej Norwegii. Jezeli ja czy ktos inny z poza grupy nawiaze kontakt z ktoras z Norwezek to natychmiast zostanie zlokalizowana i zmuszona do seksu. "Nieposluszne" dziewczeta zostaja gwalcone przez wieksza grupe. Maja lokal tzw. dupczarnie dokad doprowadzone sa dziewczeta i wykorzystane. Grupa dokonala wielu wlaman i kradziezy w moim mieszkaniu oraz hackingu do mojego pc kradnac hasla i wysylajac podejrzane majle maile z kodami. Probowali tez ukrasc moja emeryture wysylajac dwukrotnie majle do NAV. Poinformowalem o tym NAV ktory przyslal odpowiesz ze wiedza ze moj adres majlowy gmail.com zostal hackowany i ze skontaktuja sie telefonicznie przed wyslaniem dpmnie majla. Z ta grupa wspolpracuje polka o psudonimie Jo ktora ma bezposredni kontakt a wieloma mlodymi Norwezkami. W jej mieszkaniu tez odbywaja sie gwalty kiedy to nieswiadome tego kobiety przychodza z wizyta nie wiedzac ze czeka na nich zaczajony sprawca. Zglaszalem sprawe wlaman i kradziena na policje lecz zostala ona umorzona. Zglosilem sprawe ponownie do innej instancji policji i czekam na reakcje. NA mial nawet plany porwania dwoch mlodych Norwezek do Polski oraz umieszczenia ich w agencjach towarzyskich pod grozba utraty zycia gdyby sie nie chcialy na to zgodzic. Srodowisko norweskie wydaje sie bys wystraszone i bezwolne. Nikt nie ma odwagi zeby zareagowac ani sie obronic. Jestem gleboko oburzony tym faktem i nie moge zrozumiec dlczego ani rodziny ani znajomi tych kobiet nie sa w stania ich bronic. Przesylaja sobie jedynie informacje co sie dzieje i ktora kobieta jest w klopotach ale nikt nie ma odwagi kiwnac palcem. Uwazam ze ta ich dzialalnosc ktora trwa od kilku lat wplywa negatywnie na opinie o Polakach w Norwegii. Dlatego jeszcze raz zwracm sie z goroca posba o pomoc w celu zlikwidowania tego terroru. Zdecydowalem ze nie bede sie kontaktowac z zadna z Norwezek aby ochronic je przed ewentualnymi represjami. Grupa twierdzi ze sa "Special Agents on assignement" ize sa Top Priority. Dysponuja rowniez bronia elektroniczna i psychologiczna uzywana przez polskie brygady.
Pracuja dla firmy PolTel, www.poltel.com. Napisalem do PolTelu ze skarga na zachowanie ich pracownikow. Wyslalem rowniez protest do Zaiksu poniewaz grupa skradla wiele piosenek mojej kompozycji. Nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Pozdrawiam B.S.
Pracuja dla firmy PolTel, www.poltel.com. Napisalem do PolTelu ze skarga na zachowanie ich pracownikow. Wyslalem rowniez protest do Zaiksu poniewaz grupa skradla wiele piosenek mojej kompozycji. Nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Pozdrawiam B.S.