Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sylwester po polsku: w kapciach i przed komputerem - Norwegia

Czytali temat:
(469 niezalogowanych)
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
tech.wp.pl/kat,1009779,title,Sylwester-p...111f0f&_ticrsn=5
Sylwester po polsku: w kapciach i przed komputerem
przynajmnie na trzezwo
Toż to przecież marzenie każdego - zapłacić kilkaset złotych za kilka godzin zabawy (często z przypadkowo posadzonymi przy stoliku ludźmi ).Do tego wyjadać resztki z restauracyjnych chłodni , umiejętnie przerobione na " ekskluzywne " jadło , płacić za chrzczoną wódę , podawaną po północy bo wtedy już mało kto czuje co pije...Uprzedzając durne komentarze - jestem człowiekiem dosyć zamożnym , stać mnie na drogie imprezy ale takie masówki i prostackie naciąganie na kasę mnie brzydzi...A bawić mogę się przez cały rok i to niekoniecznie w Polsce...

Wole przy kompie z inteligentnymi ludźmi, niż w kupie z chamami, i chamską muzyką

mam tatara, wędlinkę, rybkę, sałatkę, ciasto i piwko, siedzę, jem i oglądam tv, żonka obok siedzi tak samo szczęśliwa, dzieci zdrowe i zadowolone bawią się na górze, o 12.00 otworzymy szampana, to jest fajne życie, konto rośnie, zdrowie dopisuje, tak mają zadowoleni Polacy w 2014 roku - super !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
To bidoku wyjedz na wczasy
Na co ci ta kasa jak jej nie używasz?
Zazwyczaj ludzie co uważają sie majetnymi i o tym sie chwała to tacy co nigdy nie posiadali za wiele i posiadanie 100 tys czyni ich milionerami
I powiedz ze nie jestes pendlerem tylko mieszkasz normalnie z rodzina tu w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
grzes333 napisał:
tech.wp.pl/kat,1009779,title,Sylwester-p...111f0f&_ticrsn=5
Sylwester po polsku: w kapciach i przed komputerem
przynajmnie na trzezwo
Toż to przecież marzenie każdego - zapłacić kilkaset złotych za kilka godzin zabawy (często z przypadkowo posadzonymi przy stoliku ludźmi ).Do tego wyjadać resztki z restauracyjnych chłodni , umiejętnie przerobione na " ekskluzywne " jadło , płacić za chrzczoną wódę , podawaną po północy bo wtedy już mało kto czuje co pije...Uprzedzając durne komentarze - jestem człowiekiem dosyć zamożnym , stać mnie na drogie imprezy ale takie masówki i prostackie naciąganie na kasę mnie brzydzi...A bawić mogę się przez cały rok i to niekoniecznie w Polsce...

Wole przy kompie z inteligentnymi ludźmi, niż w kupie z chamami, i chamską muzyką

mam tatara, wędlinkę, rybkę, sałatkę, ciasto i piwko, siedzę, jem i oglądam tv, żonka obok siedzi tak samo szczęśliwa, dzieci zdrowe i zadowolone bawią się na górze, o 12.00 otworzymy szampana, to jest fajne życie, konto rośnie, zdrowie dopisuje, tak mają zadowoleni Polacy w 2014 roku - super !!!

AMEN!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
temu Oklaski: 6 Karma+ Karma-
To bidoku wyjedz na wczasy
Na co ci ta kasa jak jej nie używasz?
Zazwyczaj ludzie co uważają sie majetnymi i o tym sie chwała to tacy co nigdy nie posiadali za wiele i posiadanie 100 tys czyni ich milionerami
I powiedz ze nie jestes pendlerem tylko mieszkasz normalnie z rodzina tu w NO

ojoj
czlowieku przeciez to sa cytaty z komentarzy pod art

muslisz ze kto siedzi w domu na trzezwo

na pewno ten co ma dzieci

i co ci do tego ile ktos ma kasy i na co wydaje

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wielu ludzi siedzi w domu nietylko ci co maja rodziny. Kasa jest poto aby kiedys moc powiedziec to co w pewnym niezlym filmie: "Nie pracuje, niczego nieprodukuje poprostu posiadam" I aby dzieki spekulacji na gieldzie moc zyc cudownie w Polsce nie w Norwegii.....

Wiec czasem trzeba troche posiedziec w tym paskudnym kraju przenudzic sie i w swieta i sylwestra. Aby ten stan posiadania sie zwiekszal. Russkij Standard smakuje wszedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok