Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
jak tak czytam to az mi sie chce smiac a moze niedługo napiszecie ze becikowe wynosi 45tys koron dokładnie becikowe wynosi 33tys koron i troche groszy tak było i tak jest nic nie daja wiecej.pozdrawiam.zuzka27 ty naprawde popytaj sie zawsze mozesz sie odwołac a moze dostaniesz jak nie bedziesz nic z tym robiła nie przekonasz sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
mariola sliwinska
(malenstwo987)
Wiking
niewiem czy ty wiesz ale od tego roku becikowe podniesli i wynosi 35tys koron
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
ja w tym roku dostawałam becikowe bo dopiero co urodziłam i nic nie podnieśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiosna Balcarek
(kumkum)
Wiking
Ja właśnie jestem na etapie składnia papierów o becikowe, Normalnie wszędzie wszyscy piszą o 33tyś z groszami, ale na stronie NAV podana została kwota 35 263 NOK

www.nav.no/page?id=330

Cóż zobaczymy jak ma się to do rzeczywistości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
mariola sliwinska
(malenstwo987)
Wiking
nie chcem sie z taba sprzeczac ale co do becikowego to jestem pewna na 100procent zewynosi 35tys koron mam kolezanki co urodzily w tym roku a juz dostaly pieniazki w na poczatku grudnia i dostaly i pod koniec stycznia dostaly wyrownanie chyba jestes malo poinformowana,idz do nav i sie dokladnie dowiedz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
moze dostane wyrównanie pisze tak jak dostałam.ja sie nie sprzeczam ja tylko pisze iel ja dostałam jesli tak pisza ze 35i grosze to oni musza tyle dac .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
mariola sliwinska
(malenstwo987)
Wiking
idz do nav i sie dowiedz bo powinni ci wyrownac,kolezanka rodzi w kwietniu i juz dostala becikowe 35tys koron z groszem tobie sie tez nalezy.a jak pisalam ze tyle jest to mnie wysmialas a troszke na ten temat wiem.pozdrawiam i powodzenia zycze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kasia .
(kasienka81)
Nowicjusz
nie wyśmiałam,napisałam tylko ile ja dostałam .pojade jutro do NAV i si edowiem co i jak.jesli uraziłam przepraszam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok