Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prosze o info w sprawie permitering - Norwegia

Czytali temat:
(546 niezalogowanych)
2 Posty
tomek sadi
(sajkon)
Wiking
witam wszystkich prosze o pomoc rejstrowalem sie na permitering (na okres okreslony do kwietnia )moj pracodawca okreslil w nav ze w kwietniu bedzie mial prace dla mnie i umowa o prace nie jest rozwiazana rejstracja zakonczyla sie pomyslnie a kobieta w NAV powiedziala ze moge przebywac w polsce i logowac sie z polskiego adresu IP tylko musze tez podac miejsce zamieszkania w polsce czy wie ktos czy naprawde moge byc i logowac sie z polski z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
cuba85 kk
(Cuba85)
Wiking
witam ostatnio znajomi mówili że nie można być w polsce bo ci nie wypłacą kasy ale np. jeśli masz znajomych którzy bedą w norwegii to oni mogą cie odznaczać przez internet bo podobno sprawdzaja adresy IP komputerów i jesli jest polski to ci sie nie naleza pieniadz, mówie co slyszalem a ile w tym prawdy to nie wiem sam. Mam pytanie jakie papiery sa potrzebne do tego permiteringu do NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
tomek sadi
(sajkon)
Wiking
Kopia umowy i zaswiadczenie od pracodawcy ze zwolnil.cie na stale lub na okreslony okres i reszte to juz w nav
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok