Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bodek300 b Krysia Nowakowska Dorota Zamiara Andrzej Policki Przemek Dawid Koleśnik (4094 niezalogowanych)
5 Postów
Krysia Nowakowska
(Krysia69)
Wiking
Marianie nic nie widac roznicy od ciebie i gabrysia na forum taki sam frustrat jestes.

gabrys juz stary to nie dziwota ze mu namieszalo w glowie zycie, ale ty mlody bog i tak juz kiepsko, do emerytury to u psycholi wyladujesz..

przechwalasz sie wszystkim co masz i jakie to twoje kobiety nie wspaniale, ale to tylko przechwałki i po twoim przechwalaniu to pewnie to bujda na resorach.

nawet jesli jest jak mowisz to wszytko to nic, bo kazdy jak cos ma wartosciowego to wie o tym i nie musi o tym gadac w kolo bo to samo sie broni swoja wartoscia....

Nie wiem co gorsze nie miec nic i bujac w oblokach czy miec cos i ryczec ze cos sie ma na.... pokaz (dlatego mieszkasz w pl zeby sie pokazac ?)

Marian natury nie oszukasz, ojciec i maz pracujacy w delegacji... to tylko dostarczyciel kasy

Moze i twoja malzonka nie leci na listonoszy itp. a corka szanuje to co przynosisz do chalupy tylko wlasnie co to bo nie milosc na pewno.
sam usilujesz sobie i wszyskim wmowic to jak jest wspaniale, a jak jest dokladnie odwrotnie jak w wielu przypadkach to co ? placz i zgrzytanie zebow i wylewanie zali na forum jak ty to robisz ostanio, kiedys trzymales dystans, a tu ooo wyreagowac trzeba?

tak czy siak biednys czlek i tyle..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Nie żebym sie wpierdalał ale...krysiu...nie lepiej Ci wchodzić na twoim prawdziwym profilu tutaj tylko zabawa w zakładanie konta ,ściąganie fotel z neta itp żeby komentować kogoś,kogo rzekomo nie znasz ? Swoją droga,znam miliony kobiet ale zadne z roczników 86 i podobnych nie mają na imię krystyna.... żeby sie za kogoś podawać i udawać cwanego trzeba być cwanym i mieć jaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krysia Nowakowska
(Krysia69)
Wiking
DratilHelvete napisał:
Nie żebym sie wpierdalał ale...krysiu...nie lepiej Ci wchodzić na twoim prawdziwym profilu tutaj tylko zabawa w zakładanie konta ,ściąganie fotel z neta itp żeby komentować kogoś,kogo rzekomo nie znasz ? Swoją droga,znam miliony kobiet ale zadne z roczników 86 i podobnych nie mają na imię krystyna.... żeby sie za kogoś podawać i udawać cwanego trzeba być cwanym i mieć jaja

nie nowe tylko ja sie nie udzielalam bo nie mialam takiej potrzeb...

Mariana czsem pisal sensownie, ale to co teraz pisze, pokazuje jaki jest..

takie frustracje nie biora sie znikad....

Co do krysi to coz moi rodzice mieli taki kaprys ze kiedys bylo pelno krystyn, a kiedy ja sie urodzilam to zadnej, a wszystkie inne imiona oklepane wtedy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Krysia69 napisał:
DratilHelvete napisał:

Co do krysi to coz moi rodzice mieli taki kaprys ze kiedys bylo pelno krystyn, a kiedy ja sie urodzilam to zadnej, a wszystkie inne imiona oklepane wtedy ...
pisze jak byk że konto masz dziś założone.Tak jak pisałem nie wpierdalam sie bo nie moja piaskownica ale komentowanie kogoś żeby tylko komentować to raczej domeną gabriela na tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A ja znam Kryski do 30
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
PJo napisał:
A ja znam Kryski do 30ja mówię o laskach z miasta a nie z wiosek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krysia Nowakowska
(Krysia69)
Wiking
DratilHelvete napisał:
Krysia69 napisał:
DratilHelvete napisał:

pisze jak byk że konto masz dziś założone.Tak jak pisałem nie wpierdalam sie bo nie moja piaskownica ale komentowanie kogoś żeby tylko komentować to raczej domeną gabriela na tym forum.

tak dzis zalozone, ale to nie znaczy ze jestem tu od dzisiaj. troche czasu jako gosc spedzilam i mnie po prostu to co wyprawia marian sklonilo do zarejestrowania..

marian i garbyiel maj wiecej ze soba wsolnego niz im sie wydaje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
DratilHelvete napisał:
PJo napisał:

To co TY qurwa tutaj robisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
DratilHelvete napisał:
PJo napisał:

Tys sie chyba z księżyca urwał
Q.wa w Pl nie ma różnicy miedzy miastem a wioska, moze poza umiejętnością
radzenia sobie w młodości i większej sprawności w pracy.
To tak jak by Noreweg twierdził ze w PL jest trzeci swiat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
tropik napisał:
DratilHelvete napisał:
PJo napisał:

To co TY qurwa tutaj robisz?