Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
URIEL . JACEK KRZAK Mariusz Mariusz (1078 niezalogowanych)
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Realia pracy:

- przejechac od przystanku do przystanku
- zabrac i wypuscic pasazerow
- sprzedac bilet
- odjechac i przyjechac punktualnie
- ...

faktycznie ciezkie to wszystko do ogarniecia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
URIEL .
(URIEL)
Wiking
powiem tak , chcac znalesc prace to najlepiej samemu sie pokwapic do firmy , nikt ci w p... nie da
a najlepiej dowiesz sie na miejscu co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Przeciez @paczko nie szuka pracy!
Tak tylko zapytal,z ciekawosci!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Ale to nic!
Gorzej jak @paczko przyjedzie ze swoja paczko i obleje wszystkich sraczko!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
URIEL .
(URIEL)
Wiking
jeszcze jedna sprawa , chcac znalesc szybciej prace wymien sobie prawko i karte kierowcy na norweskie masz wieksze szanse (oczekiwanie na potwierdzenie z polski o moich kategoriach prawka przeciagnelo sie do 3 mies kolega czekal 6 mies ) , ale to nie jest wymagane jezeli masz aktualne papiery z polski
jezeli pomoglem to daj plusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Pawel Konieczny
(koniaks)
Nowicjusz
@donwasyl albo masz bardzo wysublimowane poczucie humoru, ktore trafia do nielicznych albo to co piszesz w ogole nie jest smieszne. Sklaniam sie ku temu drugiemu. A to ze nic nie wnosi do dyskusji to juz inna sprawa. Ale jak tak bardzo ci sie nudzi to otworz sobie Worda i popisz pare zarcikow, moze tomik z tego powstanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
URIEL napisał:
ja jezdze jako kierowca , co do pracy ja nie iwdze problemu idziesz do kadr i sie pytasz lub rozmawiasz z kims kto jest od tego tak ja to zrobilem , co do wymaganych dokumentow to jest ci potrzebny kurs na przewoz osob i prawko no i Kjoreseddel ktury wyrabiasz na policji i musisz przejsc badanie lekarskie i ostatnie Mowic po Norwesku , kogoty szukasz zeby ci pomogł chyba ze nie znasz norweskiego , to zapomnij o pracy jako kierowca busa
wyrabiajac Kjoreseddel musisz miec przetlumaczony dokument o niekaralnosci z polski
Ja jak bylem sie pytac to mi wszystko powiedzieli na miejscu w firmie

skąd masz takie domniemania że gość nie zna norweskiego skoro chce tu pracować bussem nawet nie wiadomo gdzie by pojechał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok