Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Hordaland (Leirvik, 5685 Uggdal)- szukam tam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(787 niezalogowanych)
5 Postów
Aga L
(aga870)
Wiking
Cześć, Planuję sie tam przenieść z rodziną dokładnie do <Leirvik>Mamy już domek, ale martwimy sie o pracę, Może ktoś z was orientujuę sie gdzie najszybciej znajdę pracę chodzi mi o np. fiszernie lub jakies wieksze fabryki itd Oboje z mężem dobrze mówimy po angielsku, norweski na poziomie podstawowym. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o kontakt na emaila <agniechaaas86@gmail.com> lub odpowiedz na forum z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ToOna napisał:
Cześć, Planuję sie tam przenieść z rodziną dokładnie do <Leirvik>Mamy już domek, ale martwimy sie o pracę, Może ktoś z was orientujuę sie gdzie najszybciej znajdę pracę chodzi mi o np. fiszernie lub jakies wieksze fabryki itd Oboje z mężem dobrze mówimy po angielsku, norweski na poziomie podstawowym. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o kontakt na emaila <agniechaaas86@gmail.com> lub odpowiedz na forum z góry dziękuje
Leirvik , to ogólna nazwa w samym Hordaland , jest takich nazw z 6 ...a w całej norwegi ponad 20 ...! ... leir ozacza glinę , gliniankę ... wik ... to znowu zakole fiordu koniec lub początek ...
Jednymi słowy takich ... leirvik-ów ... są setki ...
---
Trzeba bardzo dokładnie napisać nazwę własną , bez polskiej odmiany ...
A najlepiej jest podać nr kodu pocztowego !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Aga L
(aga870)
Wiking
dzieki, nie wiedziałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
eeee tam ...leirvik w hordaland jest na wyspie . z tego co widzę na mapie to całkowite zadupie . fabrykę to można pewnie na obrazku sobie pooglądać . chyba że fabryka ryb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok