Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zbyszek Morawski darek47 ... Wojciech Kędzierski Krzysiek Pen (2025 niezalogowanych)
3 Posty
Zbyszek Morawski
(Anaksagoras)
Wiking
I jak zwykle na forum komentarze na temat postu które nic nie wnoszą wiec wytłumaczę niektórym co czytać nie umieją wszystko jak na spowiedzi. wprowadziłem się do tegoż Krzyśka na mieszkanie które on wynajmował mnie podnajął pokój pobrał kaucję i wpłacił ja właścicielowi mieszkania ,po 2 miesiącach się wyprowadził z dnia na dzień, kiedy się zwróciłem do właściciela o kontrakt i przepisanie kaucji na mnie okazało się ze na to mieszkanie i na cztery inne w tym budynku nie była nigdy pobierana kaucja . Krzysztof Kaczor mieszka w Oslo na Manglerud i się przede mną ukrywa i nie odbiera telefonów ostatni kontakt telefoniczny miałem z nim około kwietnia powiedział ze jak dostanie feriepenge to mi odda, od tego czasu znalazłem jeszcze jedną osobę której taki sam numer wykręcił. pozdrawiam tych którzy jak widzę po odpowiedziach są jego pokroju .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
To teraz szukaj wiatru w polu
Masz potwierdzenie na pismie/umowe na te kaucje, ktora "pobral" ? Nie. Wiec chyba wiesz, jakie masz szanse na odzyskanie kasy - zerowe. Co Ci teraz da,ze znajdziesz innych oszukanych ?
No chyba, ze sie zrzucicie na barczystych panow z krotkimi szyjami . Ta opcja moze was jednak duzo wiecej kosztowac przed sadem, niz stracona kasa. Teraz juz mozesz zapomniec i na przyszlosc bardziej korzystac z mozgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Anaksagoras napisał:
I jak zwykle na forum komentarze na temat postu które nic nie wnoszą wiec wytłumaczę niektórym co czytać nie umieją wszystko jak na spowiedzi. wprowadziłem się do tegoż Krzyśka na mieszkanie które on wynajmował mnie podnajął pokój pobrał kaucję i wpłacił ja właścicielowi mieszkania ,po 2 miesiącach się wyprowadził z dnia na dzień, kiedy się zwróciłem do właściciela o kontrakt i przepisanie kaucji na mnie okazało się ze na to mieszkanie i na cztery inne w tym budynku nie była nigdy pobierana kaucja . Krzysztof Kaczor mieszka w Oslo na Manglerud i się przede mną ukrywa i nie odbiera telefonów ostatni kontakt telefoniczny miałem z nim około kwietnia powiedział ze jak dostanie feriepenge to mi odda, od tego czasu znalazłem jeszcze jedną osobę której taki sam numer wykręcił. pozdrawiam tych którzy jak widzę po odpowiedziach są jego pokroju .

ale czego ty sie spodziewasz? pospolitego ruszenia na Krzysztofa K.?

sfrajerowales sie i tyle....placac jakiemus typowi do reki, ktory nie jest nawet wlascicielem pokoju (mieszkania)

kaucje wplaca sie na konto w banku, ktore jest darmowe, chujowo oprocentowane i przeznaczone tylko dla depozytu. Pieniadze otrzymujesz w momencie kiedy wlasciciel podpisze odbior mieszkania, pokoju. Bez tego ni hu hu z kasy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Założenie takiego konta wcale darmowe nie jest, bo kosztuje 500 koron...
Ujawniać zaś naciągaczy trzeba! Po pierwsze, żeby wiedzieli, że nie są bezkarni, a po drugie inni już będą ostrożniejsi. Tak więc nie chodzi o pospolite ruszenie a o zwykłą przyzwoitość, może się chociaż oszust zawstydzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Owe 500 kr placi zakladajacy konto,czyli wlasciciel lokalu..
Apropos uzalajacego sie adresata posta.jests zwykla ciota i frajer..facet z jakami wiedzialby co zrobic..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Janin albo mieszkasz pod mostem albo dałeś depozyt komuś w łapę, konto depozytowe na mieszkanie zaklada osoba wynajmujaca .konto to jest lipnie oprocentowane ale po pewnym czasie zwraca sie nawet oplata początkowa. Depozyt można bez problemu odzyskać jeśli sie nie mieszka jak świnia a właściciel mieszkania jest normalnym czlowiekiem,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
lena1 napisał:
Założenie takiego konta wcale darmowe nie jest, bo kosztuje 500 koron...
.

jeszcze nigdy nie placilem za konto depozytowe, moze placi za to wlasciciel mieszkania...nie wiem...wiem tylko, ze nie wydalem nawet 1 korony na zalozenie konta depozytowego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
robertoslo2 napisał:
Janin albo mieszkasz pod mostem albo dałeś depozyt komuś w łapę, konto depozytowe na mieszkanie zaklada osoba wynajmujaca .konto to jest lipnie oprocentowane ale po pewnym czasie zwraca sie nawet oplata początkowa. Depozyt można bez problemu odzyskać jeśli sie nie mieszka jak świnia a właściciel mieszkania jest normalnym czlowiekiem,

w jakich bankach zakladacie konta depozytowe ze placicie jakies oplaty poczatkowe??

mialem depozyty w focus i dnb i nigdy nie placilem nawet korony za konto depozytowe....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Prawo reguluje kto pokrywa koszty zalozenia konta depozytowego. Zawsze wlasciciel mieszkania/domu. Jesli chodzi o banki, to moga byc jedynie drobne roznice w wysokosci tej oplaty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Prawo reguluje kto pokrywa koszty zalozenia konta depozytowego. Zawsze wlasciciel mieszkania/domu. Jesli chodzi o banki, to moga byc jedynie drobne roznice w wysokosci tej oplaty.

hmm dzieki za info , nie wiedzialem o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok