Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem z nauką - Norwegia

Czytali temat:
Kasia :) (729 niezalogowanych)
11 Postów
Wiking
Zawsze miałam problem z nauka języka norweskiego. od tygodnia ucze sie z programu który łatwo sciągnać w którym mozna uczyc sie pisac i poprawnie wymawiac. Ten program co sie okazało stosóją w szkołach do nauki dzieci z iinych panstw.
skolenettet.no/moduler/templates/Module_...9&epslanguage=NO .na tej stronie trzeba wybrać Bildeordboka3(bokmal)
i normalnie zainstalowac . jest naprawde świetny. Zycze wszystkim dobrej nauki!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiosna Balcarek
(kumkum)
Wiking
Dzięki za link! Może w końcu uda mi się i zmuszę się do nauki, jakoś ta zima mnie trochę rozleniwiła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Nie ma za co Mysle ze my powinnis my jakos jeden drugiemu podpowiadac
mieszkając w obcym kraju. Ja sie uczyłam z ksiązek zawsze ale jak zaczełam
uczyć sie z tego programu to stwierdziłam ze moje poswięcone pół roku nauki nad ksiązkami to wielka pomyłka bo nawet nie poprawnie sie uczyłam wymowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
DZIęKI ZA LINK.WŁAśNIE GO śCIąGAM JA TEż DO TEJ PORY UCZYŁAM SIE TAK DORYWCZO SAMA W DOMU MAM NADZIEJE żE TEN PROGRAM MI DUżO POMOżE POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
wszystko fajnie z tym programem ale niemoge rozszyfrowac gdzie jest przetlumaczenie z norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damian Mazur
(mazur_rks)
Nowicjusz
Ja tez mam farny oto link
pavei.cappelen.no/1/1.html
To jest dla ludzi którzy troch już potrafią trochę norweski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
ten program nie był stworzony dla polskich obywateli a dla dzieci obcojęzyczne które ida tu w norwegii do szkoły i ich z tego programu uczą . Mój syn poszedł do 3 ciej klasy i własnie z niego uczy sie w szkole.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
ok przyznam ze ciekawe napewno skorzystam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
naprawde świetna rzecz moge sie uczyć razem z synem,dzieki wielkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damian Mazur
(mazur_rks)
Nowicjusz
A nie ma za co? Jak coś mam też cześć 2 trudniejsza. Jak ktoś będzie chciał to tez dam link.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok