Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
piotr z Jan Maryjan Ewa Baranowska K MN sweet man Ja Gabriel (2704 niezalogowanych)
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
MartaOsowa napisał:
gabriel napisał:
MartaOsowa napisał: Mam głowe na karku...
... iniejedną podróż do dziwnego,niebezpiecznego kraju za sobą....

Wątpię w tą wielokrotność podróży ...!!!
---
Skoro zadajesz takie głupie pytanie ... na zwykłym Forum Dyskusyjnym ...!!!
---
Ty nawet nie wiesz , jakie zadanie spełnia Forum , a co dopiero inne sprawy związane z podróżami gdzie obowiązują Wizy ...
---
Niemniej , trwaj dalej w tej swojej zadufanej próżności ...

Ty i te Twoje fioletowe wypociny. Jak zwykle posty masz długie, a nic nie wnoszą. Myślenie dedukcyjne u Ciebie kuleje. Dośc ograniczony sposób interpretacji...

Nie interesuje mnie czy wątpisz,czy nie wątpisz w moje podróże, ale jeśli już podniosłes ten temat to wszystkie poprzednie wizy załatwiałam w Polsce. i tam nie było problemu, wszystko było jasne.

Dlaczego niby moje pytanie jest głupie?Ty masz jakieś kompleksy,czy za duzo czasu?

Pytanie nigdy wcześniej na forum nie zadane. Jest też szansa, ze ktoś z mieszkających tu tymczasowo Polaków wyjeżdżając na wakacje załatwiał na miejscu wizę, bądź - posiada już doświadczenie z tej kwestii i wie że jest to nie możłiwe, i dokumenty trzeba wysyłac do Warszawy.

Ty masz chyba jakieś mylne pojęcia o tym, do czego służy forum.

Nic nie wiesz na mój temat, a wyciągasz wnioski jakbyś znał mnie na wylot.
Adres ambasady i potrzebne numery telefonów mam już na biurku od piątku wieczór. Jednakże jest szansa że ktoś wie,że to NIE JEST MOŻLIWE i nie będę tracic czasu.

a na stronie ambasady nie ma informacji które wyjaśniłyby moje pytanie.

tyle.

jebnij się w łeb i zostaw moj wątek w spokoju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alexkawa napisał:Gabriel mnie interesowala raczej pozycja kobiety w doktrynie, a ta jest tozsama z ideologia wahabicka
Przestań pieprzyć głodne dyrdymały , ponieważ się Ośmieszasz ...!!!
---
Zejdź na ziemię i pisz normalnym zrozumiałym językiem dla większości zaglądających tu ROBOLI ...!
---
A górnolotne rozważania doktrynalne , weź i przenieś na takie Forum , gdzie będziesz miał równorzędnych partnerów , do AKADEMICKICH polemik , nad wyższością niższości w próżni poglądów Ideologicznych .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MartaOsowa napisał:...jebnij się w łeb i zostaw moj wątek w spokoju.
sama się jebnij w krok i bież te proch w dawkach śladowych ...!!! .
---
Inaczej nie dotrwasz do poniedziałkowego otwarcia Konsulatu ... Republiki Indyjskiej ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
gabriel napisał:
MartaOsowa napisał:...jebnij się w łeb i zostaw moj wątek w spokoju.
sama się jebnij w krok i bież te proch w dawkach śladowych ...!!! .
---
Inaczej nie dotrwasz do poniedziałkowego otwarcia Konsulatu ... Republiki Indyjskiej ...

BIEŻ te proch...hmmmm...

jak zawsze Twój komentarz bardzo wiele wnosi. choc doceniam , że tym razem krótko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alexkawa napisał:... jak to Cie przeresta to sorry
Weź coś na uspokojenie , wyłącz kompa i wyjdź na powietrze .
---
Rozejrzyj się ... słoneczko świeci , bawią się dzieci , a Kokoty z tipsami na 2cm "tokują" nad swoim parszywym statusem , ...agiedowsko-seksualną spluwaczką ...
---
Widzą że i Mi też się zaczyna udzielać ...
Czas na spacer .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
gabriel napisał:
alexkawa napisał:... jak to Cie przeresta to sorry
Weź coś na uspokojenie , wyłącz kompa i wyjdź na powietrze .
---
Rozejrzyj się ... słoneczko świeci , bawią się dzieci , a Kokoty z tipsami na 2cm "tokują" nad swoim parszywym statusem , ...agiedowsko-seksualną spluwaczką ...
---
Widzą że i Mi też się zaczyna udzielać ...
Czas na spacer .

wkońcu coś sensownego napisałeś...

a wracajac do wątku to jeśli ktoś załatwiał np.wize amerykańską,czy meksykańską i udało się załatwic to tu na miejscu,to niech da znac
Myślę, że podobne zasady będą przy wszystkich wizach. czyli albo można albo nie można załatwiac ich poza granicami ojczyzny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak

Najprościej zapytać tutaj: www.indemb.no/

For Visa status and visa related enquires:
BLS International Services Norway AS

Tele : + 47 22 55 55 44
Fax : + 47 22 55 55 34

email :info@blsindia-norway.com
website : www.blsindia-norway.com

Please do not contact Embassy of India, Oslo for visa related enquiries.

For Indian passport, OCI and PIO Cards and consular enquiries:

Tele: +47 24115922(Between 14:00 – 15:30 hours on all working days)

Fax: +47 24115929

E-mail: consular@indemb.no or cs@indemb.no
For Consular Enquiries:

Tele: +47 24115910
+47 24115911

Fax: +47 24115929

E-mail: consular@indemb.no or cs@indemb.no

Po kiego chu&* pytać na forum jak można zapytać w ambasadzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
Dzięki za dobre chęci i dane Karolu. Jak już wspomniałam wcześniej adresy,telefony mam już przygotowane.

ale te złośliwości i mędrkowanie jest wkur..ce!!

Większośc INFORMACJI jakie obiegają to forum można się dowiedziec u źródła/zadzwonic/zapytac/wysłac maila itp. !!!

ale PO TO JEST FORUM żeby miec możłiwosc uzyskania informacji wszelkiego typu od osób które to samo przechodziły i mogą coś doradzic.

Maila do ambasady już wysłałam!! ale odpowiedzi raczej nie dostanę natychmiast. Dzwonic będę jutro, osobiście wybiore się we wtorek.

ALE DO KURWY NĘDZY. zamiast tego robic, jeśli się okaże że ktoś miał podobną sprawę i wie np. że wizę trzeba załatwiac przez ambasadę w RP - mogę z rana wysłac potrzebne dokumenty do Warszawy, tym samym oszczędzając sporo czasu!!!! odpowiadając na twoje pytanie - właśnie po takiego chuja zadaje to pytanie na forum.

Więc wasze wszelkie stękania dotyczące tego, ze forum nie jest od zadawania pytań skoro można uzyskac odpowiedzi u źródła są chuja warte!

Mi chodzi o czas. i jak już 100 razy pisałam, jest szansa, ze ktoś wśród tutaj obecnych załatwiał wizę i ma już wiedzę na ten temat którą może się podzielic zanim uda mi się nawiązac kontakt z ambasadą

PO TO JEST FORUM DO K...NĘDZY !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Żeby nie było: Polska ambasada kazała mi się kontaktować z ambasadą kraju docelowego w sprawie wizy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Masakra to forum.Trzeba przewinąć 3 strony bredni,żeby sprawdzić czy odpowiedź już nie padła.
My przed wyjazdem załatwialiśmy wszystko tutaj przez ambasadę Indii w Oslo. Trzeba wypełnić ze 3 strony podania z pytaniami typu: czy jesteś terrorystą, odp. nie. następne pytanie w jakiej organizacji terrorystycznej działasz
Podanie się drukuje ze strony ambasady.
Nie pamiętam czy to czy masz norweski numer personalny ma znaczenie, ale chyba nie. Ważne tylko żeby nie być obywatelem Pakistanu i chyba nie odwiedzać tego kraju w ciągu ostatnich iluś lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok