MartaOsowa napisał:
gabriel napisał:
MartaOsowa napisał: Mam głowe na karku...
... iniejedną podróż do dziwnego,niebezpiecznego kraju za sobą....
Wątpię w tą wielokrotność podróży ...!!!
---
Skoro zadajesz takie głupie pytanie ... na zwykłym Forum Dyskusyjnym ...!!!
---
Ty nawet nie wiesz , jakie zadanie spełnia Forum , a co dopiero inne sprawy związane z podróżami gdzie obowiązują Wizy ...
---
Niemniej , trwaj dalej w tej swojej zadufanej próżności ...
Ty i te Twoje fioletowe wypociny. Jak zwykle posty masz długie, a nic nie wnoszą. Myślenie dedukcyjne u Ciebie kuleje. Dośc ograniczony sposób interpretacji...
Nie interesuje mnie czy wątpisz,czy nie wątpisz w moje podróże, ale jeśli już podniosłes ten temat to wszystkie poprzednie wizy załatwiałam w Polsce. i tam nie było problemu, wszystko było jasne.
Dlaczego niby moje pytanie jest głupie?Ty masz jakieś kompleksy,czy za duzo czasu?
Pytanie nigdy wcześniej na forum nie zadane. Jest też szansa, ze ktoś z mieszkających tu tymczasowo Polaków wyjeżdżając na wakacje załatwiał na miejscu wizę, bądź - posiada już doświadczenie z tej kwestii i wie że jest to nie możłiwe, i dokumenty trzeba wysyłac do Warszawy.
Ty masz chyba jakieś mylne pojęcia o tym, do czego służy forum.
Nic nie wiesz na mój temat, a wyciągasz wnioski jakbyś znał mnie na wylot.
Adres ambasady i potrzebne numery telefonów mam już na biurku od piątku wieczór. Jednakże jest szansa że ktoś wie,że to NIE JEST MOŻLIWE i nie będę tracic czasu.
a na stronie ambasady nie ma informacji które wyjaśniłyby moje pytanie.
tyle.
jebnij się w łeb i zostaw moj wątek w spokoju.
gabriel napisał:
MartaOsowa napisał: Mam głowe na karku...
... iniejedną podróż do dziwnego,niebezpiecznego kraju za sobą....
Wątpię w tą wielokrotność podróży ...!!!
---
Skoro zadajesz takie głupie pytanie ... na zwykłym Forum Dyskusyjnym ...!!!
---
Ty nawet nie wiesz , jakie zadanie spełnia Forum , a co dopiero inne sprawy związane z podróżami gdzie obowiązują Wizy ...
---
Niemniej , trwaj dalej w tej swojej zadufanej próżności ...
Ty i te Twoje fioletowe wypociny. Jak zwykle posty masz długie, a nic nie wnoszą. Myślenie dedukcyjne u Ciebie kuleje. Dośc ograniczony sposób interpretacji...
Nie interesuje mnie czy wątpisz,czy nie wątpisz w moje podróże, ale jeśli już podniosłes ten temat to wszystkie poprzednie wizy załatwiałam w Polsce. i tam nie było problemu, wszystko było jasne.
Dlaczego niby moje pytanie jest głupie?Ty masz jakieś kompleksy,czy za duzo czasu?
Pytanie nigdy wcześniej na forum nie zadane. Jest też szansa, ze ktoś z mieszkających tu tymczasowo Polaków wyjeżdżając na wakacje załatwiał na miejscu wizę, bądź - posiada już doświadczenie z tej kwestii i wie że jest to nie możłiwe, i dokumenty trzeba wysyłac do Warszawy.
Ty masz chyba jakieś mylne pojęcia o tym, do czego służy forum.
Nic nie wiesz na mój temat, a wyciągasz wnioski jakbyś znał mnie na wylot.
Adres ambasady i potrzebne numery telefonów mam już na biurku od piątku wieczór. Jednakże jest szansa że ktoś wie,że to NIE JEST MOŻLIWE i nie będę tracic czasu.
a na stronie ambasady nie ma informacji które wyjaśniłyby moje pytanie.
tyle.
jebnij się w łeb i zostaw moj wątek w spokoju.